Ramsvik
SKRIV ET INNLEGG I GJESTEBOKEN VÅR HER!
2014-07-14 14:50:49

Tack för en fantastisk långhelg på Ramsvik! Campingen hade mycke att erbjuda hela familjen men våra barn hade kul nonstop hela vistelsen. Ett speciellt tack för den tokiga sjörövarfesten som pågick hela dagen i lördags. Det enda mina barn missa då, var det storslagna fyverkeriet vid midnatt. Mysigt ställe och riktigt trevlig personal. Med vänlig hälsning Madelen m Familj

Ramsvik kommenterer:

Skepp O'hoj alla landkrabbor!  Det var bra att era  småpirater hjälpte mig att försvara Ramsvikstrandens alla skatter från den stinkande Mörsar-Micke och hans hiskeliga anhang. Och att ni hade kul under hela vistelsen här. Det är många som jobbar hårt för att ni ska få just en så härlig semester som ni har upplevt. 

Välkomna tillbkaa senare i sommar eller nästa år!

Svarta Malin

Madelen Johansson

Hjemsted: Alingsås
Siste besøk: 20140710--140713
Karakter:

2014-06-27 17:43:34

Som alltid var det bare vidunderlig å tilbringe skoleferiens første dager på Ramsvik. Tusen takk for dere finnes der på Ramsviklandet år etter år etter år ... vi sees!!

Ramsvik kommenterer:

Hei Laila!

Trevligt att ni tycker om det vi gör här ute på vackra Ramsvikslandet. Ni är välkomna tillbaka, år etter år etter år...

Och ni kanske skulle besöka oss även i september? Då är Ramsvikslanden om möjligt ännu vackrare och rofyllt. I alla fall annorlunda än i mai/juni.

Välkomna!

Torbjörn

Laila Stavenjord

Hjemsted: Holmestrand, Norge
Siste besøk: uke 26
Karakter: