Ramsvik
SKRIV ET INNLEGG I GJESTEBOKEN VÅR HER!
2015-06-21 21:59:29

Hemma igen efter en skön vecka på Ramsvik. Massor av makrill som gjorde innehavarna av kastspö lyckliga :-) Och vilken fin BBQ-buffé som dukades upp på lördagkvällen. Suveränt!!

Ramsvik kommenterer:

Ja, så mycket makrill som du drog upp den här gången, Bosse, så får man nästan kalla det för rovfiske... Och du och Christina och alla era vänner i Tranås kommer säkert att äta makrill på längden och tvären ända fram till Lucia!  Stort tack för att du generöst delade med dig av de rökta läckerheterna till andra gäster på Ramsvik.

Välkomna åter så fort som möjligt. Det blir väl v.33...?

Torbjörn m personal

bosse o christina

Hjemsted: tranås
Siste besøk: 14-21 juni
Karakter:

2015-05-11 21:53:31

Så fantastiskt trevligt det var hos er! Maysaa är ju ett enda stort hjälpsamt leende! Jessica var alltid ett steg före med servicen och fixade "finglas" till barnbarnen. 7-Up i champagneglas! Mycket uppskattat! Även de generösa frukostarna uppskattades. Inte minst av barnen. Mycket gott! Inga som helst problem att sitta av en timma i matsalen! Även middagarna får högt betyg! Tack Simon! Vi trivdes allihop i den rymliga och fina villavagnen! Vi kommer gärna tillbaka! Kramar från fam. Ek med barnbarn

Ramsvik kommenterer:

Vad roligt att ni trivdes så bra hos oss! Jag framför ert hjärtliga beröm till vår fina personal.

Hjärtligt välkomna tillbaka!

Torbjörn

Lasse o Lisbeth Ek

Hjemsted: V Frölunda
Siste besøk: 8-11 maj 2015
Karakter: