Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2015-08-08 20:30:10

Jag har varit hos er två gånger på Ramsvik, både jag och barnen har haft det otroligt bra och trivdes så bra att vi återkommer gång på gång! Vilket underbar ställe ni har, precis vid stranden, mitt i det vackraste natur området på västkusten. Den förtjänar namnet "västkustens pärla". Duktiga och trevliga personal, man får alltid hjälp. De är underbemannade ibland känns det som, bra tips till chefen att inte köra slut på personalen så dem verkligen orkar ge sitt 100% En person som jag personligen måste få tacka, Maysaa i receptionen! Den tjejen är verkligen en solstråle, jag vet inte hur många gångar jag gick till receptionen medan hon fick klagomål på dem absolut löjligaste grejerna jag har hört och alltid tar emot och löser. Alltid med ett leende, och alltid redo att ställa upp och hjälpa till. Barnen tycker hon ÄR BÄST på service och snällast på campingen, dem gick nämligen alltid till henne och klagade på mig ha-ha. Kommer nog tillbaka i år igen, och nästa, rekommenderar detta ställe till alla jag känner. All beröm åt den duktiga receptionschefen, se till att uppskatta henne! Restaurangs personalen också, riktiga hjältar som orkar med så mycket i en sådan liten restaurang. Butiken är så smart hanterat och ordnat. Aktiviteter passar verkligen alla ålder, och man känner verkligen som att det är en familjär ställe. Ger er 9/10

Ramsvik kommenterar:

Hej Mikael!

Tack för dina fina ord, de värmer verkligen. Då vet vi att vi har lyckats i våra ambitioner att ge barnfamiljer en härlig semesterupplevelse i vacker naturmiljö.

Maysaa är en verklig klippa i receptionen och levererar, precis som du säger, alltid den bästa servicen med ett stort leende.  Hon personifierar verkligen Ramsvik som vi vill att det ska vara och vi hoppas hon blir med oss till pensionen!

Övrig personal sliter också hårt och ger god service så svetten lackar, både i restaurangen och butiken och vaktmästeriet.

Ett gäng som verkligen jobbar hårt, men vars arbete sällan märks är städarna. De har gjort ett kanonjobb i år och det har aldrig varit så fint städat i alla allmänna utrymmen som i år. Stor eloge även till dem.

Välkomna åter till Ramsvik!

Torbjörn

Mikael

Hemort: Örebro
Senaste besök: augusti 2015
Betyg:

2015-07-29 22:28:17

Vi trivdes väldigt bra på ramsvik och kom hem för ungefär en vecka sen, fin havsutsikt och nära till allt (dock var frukosten ett stort minus för det priset, vi var 3 personer och betalade runt 300 spänn) vi kommer så gärna tillbaka i augusti, vi har nämligen planerat in en mini-weekend till ramsvik :)

Ramsvik kommenterar:

Hej Maria!  Roligt att höra att ni har det trevligt och trivs hos oss här på Ramsvik.  

Priset för frukostbuffén, som serveras varje dag kl 8:00-10:30, är 85 kr för vuxna och 50 kr för barn tom 12 år. 

Välkomna åter i augusti!

Maria

Hemort:
Senaste besök:
Betyg: