Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2014-03-02 13:15:47

Längtar tills vi får möjlighet att återvända. Hade ett par härliga dagar. Tänk att ännu en gång få vakna till den underbara utsikten över havet och båtarna, Hoppas kunna återvända nu i sommar.

Ramsvik kommenterar:

Hej Eva!  Det är klart ni ska komma tillbaka till Ramsvik i sommar. Havsutsikten och båtarna väntar på er. Och vi har utrustat stugorna som har havsutsikt med kikare för att man verkligen ska kunna sitta på altanen och njuta.

Välkomna!  (Vi öppnar till Valborg!)

Torbjörn

Eva Grankvist

Hemort: Bjuv/skåne
Senaste besök: 2012
Betyg:

2013-12-07 18:08:21

Hej! Egentligen skulle man ju göra ett besök på Ramsvik nu på "fel" säsong. Skulle nog va häftigt att uppleva vind o regn där ngt dygn! Men, det är väl bättre att vänta till sommaren igen! Önskar er alla en riktigt skön jul- o nyårshelg!

Ramsvik kommenterar:

Tack för julhälsningen!  Detsamma önskar vi er och så ses vi framåt månadsskiftet april/maj, eller hur? Stormen drog över Ramsvik häromdagen, men trots att det var över 25 m/s i byarna (Väderöarna rapporterade upp mot 35...) så blev det inga större skador. Några takpannor flyttade på sig, men det var allt. Krabbfiskebryggan, som annars kan ta stryk när det är högvatten och stormen kommer från nord, klarade sig denna gång.  Jurij är på plats och vinterjobbar med att renovera ytterligare stugor till comfort-standard, så han fixar det som behöver fixas efter stormen.

Torbjörn

bosse o christina

Hemort: tranås
Senaste besök: aug-13
Betyg: