Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2015-07-11 22:25:22

Hej! Vi kommer om ungefär 2 veckor till ramsvik och min fråga är om det finns någon shopping i närheten?

Ramsvik kommenterar:

Det finns mycket kul shopping i närheten! Först och främst måste man ju beta av Smögenbryggan med alla dess bodar och butiker.  Sedan sticker man norrut till Tanum/Grebbestad där det nyöppnade Tanums Shoppingcenter finns (med dinosaurier)  samt givetvis Sportshopen utanför Grebbestad. Fortfarande täckning på kortet...? Då fortsätter man norrut till Nordby i Strömstad och minglar med alla norrmän som är där och shoppar.  Fortfarande krafter kvar? Kanske vila ett dygn och sedan sticka söderut till Torp utanför Uddevalla.

Eller så ger ni shoppingvaderna semester också och njuter av sandstranden, havet och naturreservatet på Ramsvik. 

Välkomna!  Torbjörn

Maria

Hemort:
Senaste besök:
Betyg:

2015-06-21 21:59:29

Hemma igen efter en skön vecka på Ramsvik. Massor av makrill som gjorde innehavarna av kastspö lyckliga :-) Och vilken fin BBQ-buffé som dukades upp på lördagkvällen. Suveränt!!

Ramsvik kommenterar:

Ja, så mycket makrill som du drog upp den här gången, Bosse, så får man nästan kalla det för rovfiske... Och du och Christina och alla era vänner i Tranås kommer säkert att äta makrill på längden och tvären ända fram till Lucia!  Stort tack för att du generöst delade med dig av de rökta läckerheterna till andra gäster på Ramsvik.

Välkomna åter så fort som möjligt. Det blir väl v.33...?

Torbjörn m personal

bosse o christina

Hemort: tranås
Senaste besök: 14-21 juni
Betyg: