Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2015-10-08 19:27:41

Bästa semestern på länge hade vi på underbara ramsvik i stuga 209A. Barnen och vi stortrivs i detta paradis vi har nog varit hos er 8 eller 9 gånger och alltid är det lika bra. Vi kommer nästa sommar igen garanterat. Och dottern på 5 år hälsar att ni har den bästa lekparken i hela världen.

Ramsvik kommenterar:

Härligt att höra att ni hade ännu en kanonsemester hos oss på Ramsvik!  Och jättekul att er dotter älskar vår lekplats!  Vi lade ned mycket energi på att få till den lekställningen rätt - vi har ju inte så mycket plats att bre ut oss på så den måste planeras väl och passa barn i alla åldrar.

Välkomna åter 2016!

Torbjörn m personal

Rikardsson

Hemort: Mariestad
Senaste besök: V33 2015
Betyg:

2015-09-20 19:47:28

Vi bodde på Ramsvik två dagar, på ett erbjudande från "Smart senior ", Samtidigt som löpartävling,100 årsfest och skolutflycktsbarn.(det visste vi inte innan )Vi trodde att det skulle bli livat ock kanske svårt att sova, men var förvånade att det kunde vara så tyst med så mycket folk. Mycket vacker omgivning, fick se en vacker solnedgång.Men det var nog precis att jag klarade trappan i huset, och att krypa på knä till bädden är inget att rekommendera till personer med knäproblem. Lite ovanlig frukost, gott grönt te,god äppelmust,men för mig som inte äter kött, fanns det endast ost och marmelad som pålägg, fiskpålägg som sill och lax saknade jag,likaså olika frukter.

Ramsvik kommenterar:

Hej!  Vad roligt att ni kom till oss på Ramsvik med Smart Senior erbjudandet första helgen i september. Det är en fantastiskt fin tid på året i Bohuslän, faktiskt den allra bästa om du frågar mig.  Skönt att höra att ni inte blev störda av skoleleverna första natten. De har ganska strikta regler att hålla sig till. Och att terränglöparn i Icebug-X tävlingen gick och lade sig tidigt förstår vi, eftersom de springer 25 km om dagen, tre dagar i rad.  Vilka kraftmänniskor!

När det gäller frukostbuffén så vet jag inte vad som gick snett, för vi brukar ha sill på bordet varje morgon. Och en stor fruktkorg står alltid framme. Men, denna gång kanske terränglöparna länsat korgen och vi inte hunnit fylla på... 

När det gäller Sjöbodstugorna så försöker vi vara tydliga i informationen att man måste uppför en ganska brant trappstege till sovloftet, om man inte vill göra om soffgruppen där nere till en dubbelsäng. Till nästa gång kan jag rekommendera er att boka Villavagn istället. De är jättefina och har bra sängar och inga loft att klättra upp på. Även Strandstugan erbjuder bekvämt boende utan sovloft.

Välkomna tillbaka till Ramsvik 2016!

Soliga hälsningar från ett Ramsvik i hummerpremiär!

Torbjörn & co

Hansson

Hemort:
Senaste besök: 2015-09-03-09-05
Betyg: