Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2014-09-08 09:11:35

Kom hem igår från underbara Ramsvik, där vi varit och njutit i fem dagar av fint väder för andra gången i år, gubbarna har även och hjälpt till på Icebugtävlingen. Personalen omgivningen och hela känslan att vara på Ramsvik är på topp som alltid, och det finns inget att anmärka på det, som vanligt ;) Men denna gång måste jag få visa besvikelse över grannar som gnäller på hundar, barn och glada människor. Tål man inte att andra låter och att det inte är som hemma, tycker jag nog att man ska hyra sig ett hus inne i skogen, för på Ramsvik är det liv och rörelse och faktiskt en del av charmen enligt min mening... Vi hade varit där en timma, skulle gå ner till receptionen, och stängde in våra hundar i stugan, delvis för att se hur de betedde sig,och för att vi vet att så länge de ser oss skäller de och slutar när de inte ser oss längre. Då kommer granntanten springandes och frågar om det ska va så hela tiden vi är där....Ehhh, vi kom ju nyss liksom! Vi vände gick tillbaka och då låg hundarna under bordet...tysta. Detta gjorde att vi var livrädda att hundarna skulle låta och vi blev sittande i stugan i stort sett hela tiden. Sedan var det en 3-4 åring som lekte precis utanför oss med att rulla en boll ner för berget och ropade och var glad när bollen hoppade till, det var tydligen också rent förfärligt och den lille killen fick en tillsägelse att vara tyst! Men hallå!Han var ju glad!! Vi var rädda att vi skulle få skit för att vår ettåring också skulle låta för mycket, barn låter ju... (Men när mc-gänget kom, ett gäng gråryggar fö, då muttrades det från andra stugan, och hon försvann in i stugan fortare än en avlöning, tack Wild Hogs :)!!!!) Nä tanten gjorde att vår glädje över vår vistelse på Ramsvik förtogs lite, och kan inte annat än tycka att man nog som sagt ska söka sig annat semesterviste om man inte klarar ljud, och att det låter från andra. Det är typ en meter mellan stugorna och man får stänga av och tolerera att andra lever på ett annat sätt än man är van vid. I övrigt vill jag tacka Torbjörn och hans personal för att ni finns och gör ett bra jobb, och vi återkommer nästa år garanterat. Ha en bra vinter och vila upp er ordentligt så ni orkar med oss ;)

Ramsvik kommenterar:

Hej Carina!

Kul att ni var hos oss fick njuta av en fantastisk sensommarhelg. Det är ju den bästa tiden på året att vara på Ramsvik, om du frågar mig - möjligen utmanat av mitten av juni...

Fast just denna helg var det inte så tomt och fridfullt som vanligt - vi hade ju helt fullbokat i stugbyn! Jättekul! Förutom alla duktiga terränglöpare som deltog i Icebug-X så hade vi besök av gästerna på en 100-års fest i restaurangen, en MC-klubb, en kajakklubb, en skolresa och dessutom många "vanliga" gäster.  Det är verkligen roligt att så många hittar till Ramsvik även efter skolstarten!! Det gillar vi!

Att några gäster inte är vana vid att bo i gemytet tätt tillsammans och att det innebär att man hör och ser varandra - det händer hela tiden. Men nästan alltid löser det sig om man bara pratar med varandra och visar såväl tolerans som förståelse. Och med en kopp kaffe brukar vänskapen sedan vara cementerad.

Tack för berömmet till personalen - det ska jag framföra vid fyrafikat!

Välkomna tillbaka till Ramsvik! Vi har öppet tre veckor till!

Torbjörn

Carina

Hemort: Trosa
Senaste besök: 3-7/9
Betyg:

2014-08-14 18:42:07

vill bara säga att vi i våran familj tycker väldigt mycket om eran camping,väldigt trevlig personal och underbar natur,vi kommer dit för tredje gången i år den 29 aug.hälsningar fam wikström från vänersborg

Ramsvik kommenterar:

Välkomna, det ska bli trevligt att träffas igen.

Sena augusti och tidiga september är på många sätt den bästa tiden att besöka Ramsvik. Själv gillar jag de mörka och, förhoppningsvis varma, kvällarna då det ofta är helt stjärnklart och man ser såväl satelliter som "stjärnfall" i skyn.

Och fisken nappar ju bra den tiden också...

Torbjörn

marita wikström

Hemort: vänersborg
Senaste besök: 11juli till 12 juli 2014
Betyg: