Ramsvik

GÄSTBOK

SKRIV ETT INLÄGG I VÅR GÄSTBOK HÄR!
2014-07-14 14:50:49

Tack för en fantastisk långhelg på Ramsvik! Campingen hade mycke att erbjuda hela familjen men våra barn hade kul nonstop hela vistelsen. Ett speciellt tack för den tokiga sjörövarfesten som pågick hela dagen i lördags. Det enda mina barn missa då, var det storslagna fyverkeriet vid midnatt. Mysigt ställe och riktigt trevlig personal. Med vänlig hälsning Madelen m Familj

Ramsvik kommenterar:

Skepp O'hoj alla landkrabbor!  Det var bra att era  småpirater hjälpte mig att försvara Ramsvikstrandens alla skatter från den stinkande Mörsar-Micke och hans hiskeliga anhang. Och att ni hade kul under hela vistelsen här. Det är många som jobbar hårt för att ni ska få just en så härlig semester som ni har upplevt. 

Välkomna tillbkaa senare i sommar eller nästa år!

Svarta Malin

Madelen Johansson

Hemort: Alingsås
Senaste besök: 20140710--140713
Betyg:

2014-06-27 17:43:34

Som alltid var det bare vidunderlig å tilbringe skoleferiens første dager på Ramsvik. Tusen takk for dere finnes der på Ramsviklandet år etter år etter år ... vi sees!!

Ramsvik kommenterar:

Hei Laila!

Trevligt att ni tycker om det vi gör här ute på vackra Ramsvikslandet. Ni är välkomna tillbaka, år etter år etter år...

Och ni kanske skulle besöka oss även i september? Då är Ramsvikslanden om möjligt ännu vackrare och rofyllt. I alla fall annorlunda än i mai/juni.

Välkomna!

Torbjörn

Laila Stavenjord

Hemort: Holmestrand, Norge
Senaste besök: uke 26
Betyg: