Ramsvik

PAKET OCH ERBJUDANDEN

Här hittar du våra aktuella paket och erbjudanden. Klicka på pilen för att få veta mer och boka.

FAMILJEKUL VID HAVET
Familjekul vid havet

Njut av en minisemester vid havet med familjen. Ni får 3 övernattningar i Sjöbodstuga inklusive frukostbuffé och middag i 3 dagar. Hela familjen får entrébiljetter till Nordens Ark (djurpark för utrotningshotade djur) och till Havets Hus (havsakvarium i Lysekil). Dessutom får barnen fiskeutrustning, hink och håv för att kunna fiska krabbor vid bryggan här på Ramsvik - och de får äta så mycket glass de vill i Ramsviks glassrestaurang under vistelsen. Vi fixar slutstädningen av stugan.

Pris:

29/4-21/6 och 21/8-2/10:

6300:-/familj (max 6 personer varav max 2 vuxna)

22/6-20/8

9300:-/familj (max 6 personer varav max 2 vuxna)

För stuga med havsutsikt tillkommer 600 kr/familj

Tillval till paketet: Lakan & handdukar 120kr/person (eller ta med egna)

Paketet innehåller
Dag 1: Ni anländer till Ramsvik Stugby & Camping och checkar in i er Sjöbodstuga. Barnen får krabbfiskeutrustning (hink, håv och krabbmeta) och ett armband som berättigar dem till att äta så mycket glass de vill - när de vill. Ni får också entrébiljetterna till Havets Hus och Nordens Ark. På kvällen äter ni er middag i Ramsviks restaurang med fantastisk havsutsikt.

Dag 2: Frukostbuffé i Ramsviks restaurang. Ni kan välja att åka till Nordens Ark, djurparken som skyddar utrotningshotade djur. Titta på de fascinerande Amurtigrarna, snöleoparderna och andra exotiska djur. De yngsta barnen tycker att lantgården är rolig med Gotlandskanin, Fjällkor och Gutefår. Även dessa är utrotningshotade raser. Ta med er picnickorg eller ät lunch i restaurangen på Nordens Ark. På kvällen äter ni middag i Ramsviks restaurang.

Dag 3: Frukostbuffé på Ramsvik. Idag kan ni göra en utflykt till Lysekil och besöka Havets Hus. På Havets Hus finns över 100 fascinerande arter, från småfläckig rödhaj till död mans hand. Alla hemmahörande eller på besök i västerhavet. Känn på sjöstjärnor och eremitkräftor och gå genom tunnelakvariet och omges av vatten, pigghaj, torskar och havsålar. Ta en tur till Smögen på eftermiddagen och ät fisk och skaldjur i fiskebodarna. Middag i Ramsviks restaurang.

Dag 4: Frukostbuffé med havsutsikt i Ramsviks restaurang. Utcheckning 11.00. Vi fixar slutstädningen av stugan.

Boka genom att ringa 0523-50303 eller här på hemsidan.

Paketet passar bäst för familjer med barn 2-12 år.

Alla transporter sker med egen bil

Bohuslän är ett populärt resmål. I juli och början på augusti kan det vara långa köer till Nordens Ark och Havets Hus.

Boka
VANDRINGSPAKET - VANDRA I KLIPPORNAS RIKE
Vandringspaket - vandra i Klippornas Rike

Det är härligt att ströva runt i Ramsvikslandets naturreservat, endast 10 km från Smögen på Västkusten. När du tittar på naturfotografier från Bohuslän är de ofta tagna i Ramvikslandets naturreservat. På din vandring upplever du fina klippformationer, oslagbar havsutsikt, saltstänkt frisk luft och ett mångfacetterat djur- och växtliv. Naturreservatet brukar kallas Klippornas Rike, vilket ni förstår när ni besöker platserna Sote Bonde, Blåberget, Fykan och Öberg. Utöver de vidsträckta klippområdena finns också ljunghedar, ängar och skogspartier. Varför inte vandra ut till röset vid Kung Tryggves grav, eller titta närmare på jättegrytor och vackert röda granitklippor. Med vårt vandringspaket har du en perfekt bas för att upptäcka, uppleva och ha det bra.

Vårt vandringspaket innehåller:

  • Övernattning i stuga
  • Frukostbuffé
  • 2- rätters middag
  • Slutstädning
  • Lakanset med handdukar
  • Bastu
  • Lunchpaket att ta med på vandringen
  • Kartor över Ramsvikslandets vandringsleder
  • Folder med Bohusläns 111 vanligaste växter
  • Lån av gå-stavar

Priser från 995 kr/natt:

29/4-13/7 och 7/8-2/10

995 kr/person i Sjöbodstuga 2 bäddar

1290 kr/person i Sjöbodstuga 5-6 bäddar

1445 kr/person i Villavagn

14/7-6/8

1245 kr/person i Sjöbodstuga 2 bäddar

1545 kr/person i Sjöbodstuga 5-6 bäddar

1695 kr/person i Villavagn

Max 2 personer per stuga. Valfria in- och utcheckningsdagar. Tag med termos, ryggsäck. Barn följer med gratis.

Tillval till paketet:

Ryggsäck från Swedemount packad med första hjälpen-kit, termos för kaffe/te, sittunderlag och regnponcho 349:-/ryggsäck (Allt får behållas efter vandringen)

Boka
KRÄFTFISKEPAKET
Kräftfiskepaket

Följ med en lokal yrkesfiskare från Smögen ut på havet och fiska havskräftor. Kräftan fångas med burar och lever på havsbotten från ca 50 meters djup och neråt. Turen tar cirka 3 timmar. När ni har dragit upp burarna tillsammans med fiskaren lägger båten till på en liten ö där ni äter den medhavda fikakorgen. Kräftorna kokas på båten så att ni får smaka på nykokt kräfta innan ni går i land. Overaller ingår, men medtag gärna gummistövlar.
Före turen får ni en guidad visning av Smögens fiskauktion där ni får lära er mer om hur fiskauktionen och färskfiskbranschen fungerar.

I paketet ingår
* 2 nätter i stuga inkl lakan, handdukar och slutstädning
* Frukostbuffé
* fredag kl 19.30 Grillfest All you can eat BBQ
* lördag kl 13.00 Guidning på Smögens Fiskauktion
* lördag kl 14.00 Kräftfisketur med yrkesfiskare
* Fikakorg på kräftfisketuren
* Middag på lördagskvällen i Ramsviks restaurang med havsutsikt (eller middagspaket i stugan om restaurangen är abonnerad)
* Bastu

Pris:
2 personer i delad stuga: 2484 kr/person
3 personer i delad stuga: 2134 kr/person
4 personer i delad stuga: 1959 kr/person

Meddela oss om ni har allergier av något slag innan ankomst
Paketet går att boka 29/4-1/5, 13-15/5, 27-29/5, 10-12/6, 19-21/8, 16-18/9 2016

Boka
SPECIALERBJUDANDE TILL DELTAGARE I SLTM
Specialerbjudande till deltagare i SLTM

Specialerbjudande på övernattning till deltagare i SLTM

Ramsvik Stugby & Camping ligger naturskönt vid havet mellan Hunnebostrand och Smögen. Från Ramsvik är det 15 minuter med bil till Bovallstrand där starten går.

För er som vill bo i Sotenäs och umgås med andra tävlingsdeltagare under SLTM-helgen har vi satt ihop ett specialerbjudande hos oss på Ramsvik Stugby & Camping.

Detta ingår i priset:
Övernattning i stuga

Frukostbuffé

Pris:

Sjöbodstuga 2 bäddar 500 kr/natt (ord.pris 1020 kr)

Tillägg för stuga med havsutsikt 100 kr/natt

Sjöbodstuga 5 bäddar 750 kr/natt (ord.pris 1220 kr)

Tillägg för stuga med havsutsikt 150 kr/natt

Ni tar med egna lakan och handdukar (sovsäckar är ej tillåtna i stugorna) och städar stugan efter er. Ni kan hyra lakan och handdukar för 120 kr/person och köpa slutstädning för 500 kr/stuga)

Erbjudandet gäller 4-9 maj 2016 för er som anmält er till SLTM. Respektive och barn följer med till samma pris. Priserna gäller per stuga.

Boka
LÖPARHELG MED MYCKET ENERGI
Löparhelg med mycket energi

Löparhelg med mycket energi

Välkommen till en löparhelg fylld av energi, träning och härlig gemenskap! Det här är en helg för dig som gillar att springa och vill njuta av vackra landskap i löparskorna. Att träna i den hänförande naturen vid havet och andas den friska havsluften ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Under helgen kommer du att få lära dig mer om löpteknik och träningslära samt bli coachad av duktiga och inspirerande ledare. Yogan ger dig energi, balans och härlig avslappning. Och därtill kommer du att serveras läcker mat med härlig utsikt över havet.

Information

Tag med dina träningskompisar eller lär känna nya. Ni bor i Sjöbodstugor med kök och badrum, alla inom 100 meter från havet. Lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat. Restaurangen, där alla måltider serveras, har fantastiskt havsutsikt. Bastun är varm varje kväll och här tar du också ett uppfriskande dopp i havet. Alla motionspass leds av löparcoach från Tumlaren Friskvårdscenter. Mellan passen kan du göra små vandringar i naturen, paddla kanot, fiska eller bara vara. Yogan har vi utomhus, men vid dåligt väder flyttas den till Tumlaren Friskvårdscenter 8 km från Ramsvik. Deltagarna tar sig dit med egen bil.

Passar dig som: Springer regelbundet. Har genomfört eller tränar för att genomföra ett millopp eller t ex Göteborgsvarvet.

Paketet innehåller

2 övernattningar i Sjöbodstuga

Lakan och handdukar

Slutstädning

2 Frukostbuffé

2 Luncher

2 Middagar

Löpning i naturreservatet med löparcoach

Funktionell träning för löpare

Yoga

Bastu med havsbad

Program

Fredag

Från 15:00 Ankomst och incheckning

16.45 Ankomstinformation

17.00 En lugn gemensam kvällsjogg i prattempo

18.00 Bastu

19.30 Middag

Lördag

8:00-10:30 Frukostbuffé

10.30-12.30 Löpning i naturreservatet 2 timmar

13.00 Lunch

14:00-15:00 Yoga 1 timme

16.00-17.00 Föreläsning om kost och motion

17.00-19.30 Bastu

19:30 Middag

Söndag

8:00-10:30 Frukostbuffé

10:30-12:00 Funktionell träning för löpare 1,5 timme

13:00 Lunch

Senast 14.00 Utcheckning/Avresa

Datum 2016

6-8 maj

13-15 maj

19-21 augusti

Pris:             

2450 kr/pers (Del i stuga, 2-4 personer per stuga)

3350 kr/pers (Enkelrum)

Boka
TRAILRUNNINGHELG 16-18 SEPTEMBER
Trailrunninghelg 16-18 september

Välkommen till en härlig träningshelg för dig som är motionslöpare och vill utveckla din löpning mot trailrunning. Det här är ett löparäventyr på de släta granitklipporna i den vackraste delen av Bohuslän. För dig som gillar att njuta naturupplevelser och vackra landskap i löparskorna. Att träna i den hänförande naturen vid havet och andas den friska havsluften ger ett välbefinnande för både kropp och själ.

Ett löparpass kommer att vara tuffare med intervallinslag och två av passen kommer att vara uppfriskande återhämtningspass. Under helgen kommer du att få lära dig mer om löpteknik och träningslära samt bli coachad av duktiga och inspirerande ledare.

Och därtill kommer du att serveras läcker mat med härlig utsikt över havet.

Information

Ta med dig dina träningskompisar eller lär känna nya. Ni bor i Sjöbodstugor med kök och badrum, alla inom 100 meter från havet. Lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat. Restaurangen, där alla måltider serveras, har fantastisk havsutsikt. Bastun är varm varje kväll och här tar du också ett uppfriskande dopp i havet. Alla motionspass leds av löparcoach från Tumlaren Friskvårdcenter.

Passar dig som: Har genomfört en halvmara och tränar för längre lopp.

Paketet innehåller:

2 övernattningar i Sjöbodstuga

Lakan & handdukar

Slutstädning

2 Frukostbuffé

2 Luncher

2 Middagar

Funktionell träning för löpare

Bastu med havsbad

Löpning i naturreservatet med löparcoach

Yoga

 

Datum:          16-18 september

Pris:              2450 kr/pers (Del i flerbäddsstuga)

                      3350 kr/pers (Enkelrum)

 

Program

Fredag 16 sep

Från 15:00 Ankomst och incheckning

16:45 Ankomstinformation

17:00 Funktionell träning för löpare 1,5 timme

18.30 Bastu med havsbad

19.30 Grillfest All-you-can-eat BBQ

Lördag 17 sep

8.00-10.30 Frukostbuffé

10.30 Löpning i naturreservatet 1,5 timme

12.00 Lunch ute i naturen

13.00 Fortsatt löpn, 1,5 timme

14.30 Bastu med havsbad

15.30 Eftermiddagsfika

16.00 Yoga

19.30 Middag

Söndag 18 sep

8.00-10.00 Frukostbuffé

10.30-12.00 Löpning 1,5 timme

12.00 Bastu med havsbad

13.00 Lunch

14.00 Utcheckning, avresa

Boka
FIRA MIDSOMMAR PÅ RAMSVIK!
Fira midsommar på Ramsvik!

Om ni besöker Ramsvik på midsommarhelgen får ni vara med om traditionellt svenskt midsommarfirande för hela familjen.

Vi plockar björkris och blommor och hjälps åt med att klä midsommarstången. Vi arrangerar dans kring midsommarstången och alla barn med blommor i håret blir bjudna på glass.

midsommarafton kl 12-14 serveras en lunch-buffé i restaurangen med traditionell midsommarmat. Buffén kostar 95 kr/vuxen och innehåller dillkokt färskpotatis, 3 olika sorters sill, gräddfil, gräslök, ägg, bröd, sallad, småvarmt. Barn till och med 12 år äter för 45 kr och får hamburgare med bröd och pommes.

Midsommarafton avslutas med Räkafton med färska Smögenräkor och musikunderhållning i restaurangen. På midsommardagen är det "All you can eat BBQ", en grillfest där ni får äta så mycket ni vill av kökschefens goda grillkött, såser och andra tillbehör.

Bo 4 dygn, betala för 3

Boka med ankomst onsdagen den 22 juni och avresa söndagen den 26 juni och betala endast för 3 nätter. Då slipper ni också bilköerna som "proppar" till vägarna på torsdagen.

Priser

Villavagn 5 bäddar comfort ons-sön (4 nätter) 5850:- (ord.pris 7300:-)

Sjöbodstuga 7 bäddar comfort ons-sön (4 nätter) 6000:- (ord.pris 7500:-)

Sjöbodstuga 6 bäddar comfort med havsutsikt ons-sön (4 nätter) 5550:- (ord pris 6900:-)

Sjöbodstuga 6 bäddar comfort ons-sön (4 nätter) 5100:- (ord pris 6300:-)

Sjöbodstuga 5 bäddar med havsutsikt ons-sön (4 nätter) 4800:- (ord.pris 5900:-)

Sjöbodstuga 5 bäddar ons-sön (4 nätter) 4350:- (ord.pris 5300:-)

Strandstuga 3/4 bäddar ons-sön (4 nätter) 4350:- (ord pris 5300:-)

Husvagn 4 bäddar med havsutsikt ons-sön (4 nätter) 4050:- (ord.pris 4950:-)

Husvagn 4 bäddar ons-sön (4 nätter) 3750:- (ord.pris 4550:-)

Sjöbodstuga 2 bäddar med havsutsikt ons-sön (4 nätter) 4050:- (ord.pris 4900:-)

Sjöbodstuga 2 bäddar ons-sön (4 dygn) 3750:- (ord.pris 4500:-)

Ministuga 2 bäddar ons-sön (4 dygn) 2400:- (ord.pris 2750:-)

Observera att midsommarhelgen på Ramsvik är ett firande för familjer med barn och vi tar inte emot några "vuxen"-gäng.

Boka
1/2 PRISET V. 26!
1/2 priset v. 26!

Boka söndag 26 juni till onsdag 29 juni (3 nätter) och betala endast halva dygnspriset!

Priser:

Sjöbodstuga 7 bäddar comfort sön-ons (3 nätter) 2700:- (ord.pris 5400:-)

Villavagn 5 bäddar comfort sön-ons (3 nätter) 2625:- (ord pris 5250:-)

Sjöbodstuga 6 bäddar Comfort med havsutsikt sön-ons (3 nätter) 2475:- (ord.pris 4950:-)

Sjöbodstuga 6 bäddar Comfort sön-ons (3 nätter) 2250:- (ord.pris 4500:-)

Sjöbodstuga 5 bäddar med havsutsikt sön-ons (3 nätter) 2100:- (ord.pris 4200:-)

Sjöbodstuga 5 bäddar sön-ons (3 nätter) 1875:- (ord.pris 3750:-)

Husvagn 4 bäddar med förtält och havsutsikt sön-ons (3 nätter) 1725:- (ord.pris 3450:-)

Husvagn 4 bäddar med förtält sön-ons (3 nätter) 1575:- (ord.pris 3150:-)

Sjöbodstuga 2+1 bäddar med havsutsikt sön-ons (3 nätter) 1725:- (ord.pris 3450:-)

Sjöbodstuga 2+1 bäddar sön-ons (3 nätter) 1575:- (ord.pris 3150 kr)

Strandstuga 3/4 bäddar sön-ons (3 nätter) 1875:- (ord.pris 3750:-)

Ministuga 2 bäddar sön-ons (3 nätter) 900:- (ord.pris 1800 kr)

Boka i onlinebokningen eller genom att klicka på BOKA-knappen nedan.

Boka
FISKEPAKET
Fiskepaket

Ramsvik är det perfekta stället för havsfiske, både från land och från båt. Fisket är fritt, inga licenser krävs.

Paketet innehåller:

2 övernattningar i Sjöbodstuga

2 x Frukostbuffé och

2 x Middag

Motorbåt inkl bensin hela vistelsen

Sill- eller räkagn

Gratis fiskinfrysning

Gratis bastu

Paketet gäller till 29/4-21/6 och 21/8-2/10

Pris:

5180:-/stuga (max 3 personer)

5780:- / stuga (max 4 personer)

Tillägg till paketet:

Extra dygn (inkl båt och måltider) 2780 kr

Lakanset med handdukar 120 kr/person

Välkomna till Ramsvik!

Boka
Vandringspaket - vandra i Klippornas Rike
Paket med övernattning i stuga, frukostbuffé, lunch och middag. Kartor över Ramsviks vandringleder och folder med Bohusläns 111 vanligaste växter.
Fira midsommar på Ramsvik!
Bo 4 dygn, betala för 3 och fira traditionell midsommar på Ramsvik.
Fiskepaket
Fiska på Ramsvik från båt och land. Ni får boende inkl frukost och middag samt motorbåt inkl bensin i två dagar.
Familjekul vid havet
Paket med 3 härliga dygn i familjestuga vid havet inkl frukostbuffé och middag, biljetter till Nordens Ark och Havets Hus, krabbfiskeutrustning och "Glass Inclusive".