Ramsvik

SERVICE

Här är den service som Ramsvik har att erbjuda boende:

TRÅDLÖST INTERNET

Om du har med dig en dator med möjlighet att ta emot trådlöst internet, kan du surfa var som helst i stugbyn och på campingen. I restaurangen är det gratis. I stugbyn betalar du med kort direkt via internet.

BASTU
Bastu

Bastun på Ramsvik blev så populär att vi byggde en till. Båda har havsutsikt och nära till bryggan med badstege. Dessutom är vattnet kring badstegen upplyst på kvällarna så att man undvika att man landa på ryggen av någon stor fisk.

Båda basturna är gratis att använda och det finns speciella tider anvisade för herr-, dam- och familjebastu.

DUSCHAR OCH TOALETTER
Duschar och Toaletter

I servicebyggnaden finns många toaletter och duschar. En avdelning med herrduschar, en med damduschar och tre familjerum med dusch och toalett i samma rum. Det finns även toalett och dusch för funktionshindrade. Betalning för varmvattnet i duschen sker med ett smart betalkort som löses i receptionen.

TVÄTT
Tvätt

I tvättstugan finns tvättmaskiner, torktumlare samt strykjärn och strykbräda. Man bokar tvättid på en lista. Betalning sker med samma smarta betalkort som används i duscharna.

DISK OCH KÖK
Disk och Kök

Köket är utrustat med kokplattor, bord och stolar. Dessutom finns det diskhoar för den som vill träffa lite nya vänner samtidigt som han sköter den dagliga disken.

HUNDDUSCH
Hunddusch

Vi gillar hundar på Ramsvik och hundarna gillar Ramsvik. Efter ett salt bad och lite spring i sanden, kan det vara skönt för vovsen att svalka av sig i den fina helkaklade hundduschen. Att det dessutom blir mindre sand i stugan och bilen är givetvis uppskattat av husse och matte.

SLUTSTÄDNING

När man reser med barn, kan det vara skönt att lämna städningen till någon annan. Boka slutstädning redan när du bokar stugan/husvagnen.

LAKAN OCH HANDDUKAR

Vi hyr ut ett paket med lakan, påslakan, örngott och handduk för att du ska slippa släpa med dig hemifrån. Anmäl vid bokningstillfället att du vill ha lakanset, så får du det vid incheckningen.

BABYARTIKLAR

För dig som reser med små barn och vill minimera packningen, hyr vi ut barnstolar, resesängar och skötbäddar. Samtliga är nya och fräscha. Anmäl att du vill ha babyartiklar när du bokar stugan/husvagnen, så vet du säkert att det finns reserverat åt er vid ankomsten.

Boka online