Ramsvik

SJÖBODSTUGA 5 BÄDDAR

Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Flera av stugorna har fantastisk havsutsikt både från altanen och sovloftet. Det är en härlig känsla att vakna upp till ljudet från fiskmåsar och titta ut över havet. Sjöbodstugan för 5 personer är 10 kvm med 10 kvm sovloft.

Stugorna är små till ytan och ligger tätt tillsammans som riktiga sjöbodar, vilket barnen tycker är jättemysigt. De är smart planerade för att få plats med allt man behöver under semestern. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av under semestern.

Det finns flera stugor som är tillåtna att ha hund i, dock ingen som ligger med havsutsikt.

Stugorna med havsutsikt har nummer 207A, 207B och 211-216. Stugorna som är hundtillåtna har nummer 252-255, 258A, 258B, 259 och 266.

 

/imaging/sidbild/s_sjobodstuga-5-havsutsikt.jpg /imaging/sidbild/Stugor_Stugbyn.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-5-havsutsikt-halvloft.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-5-havsutsikt-pentry.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-5-soffgrupp-nedbaddningsbar---version-2.jpg /imaging/sidbild/Stugor_Far_kokar_kaffe.jpg /imaging/sidbild/Stugor_Mysigt_pa_loftet.jpg /imaging/sidbild/Stugor_Theloft.jpg

Boka online

SNABBFAKTA

Storlek: 10 kvm + 10 kvm loft
Antal bäddar: 5
Antal rum: 1 + loft
Toalett: Ja
Dusch: Nej
Uteplats: Ja
TV: Nej
Övrigt: Duschar, familjeduschar och bastu i servicebyggnad
Inredning

Nere i stugan finns ett rum med pentry samt badrum med wc och handfat (med kallvatten) så att man kan gå på toaletten och borsta tänderna i stugan. Det finns soffa och bord som är bekväma att sitta och äta i eller umgås och spela spel. Soffan kan fällas ut till en dubbelsäng (140 cm bred). Under soffan finns smarta förvaringslådor så att man blir av med sängkläderna under dagen.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och fyra stolar. Duschar, familjeduschar och bastu finns i servicebyggnaden (max 120 meter). Det är en trevlig semesterupplevelse att ta en bastu ihop med familjen på kvällen och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Stugan har ingen TV, vilket gör att familjen umgås istället och spelar spel, pratar, fiskar krabbor. Trådlöst bredband (mot avgift).

Sovloft

Sovloftet har tre bäddar och är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. Med loftet känns det som att stugan har två rum. Takhöjden på loftet är låg och barnen tycker att loftet är ett mysigt lekrum. För vuxna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats under dagen. Det finns fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet. Fördelen med att de är låga är att man kan lägga små barn på loftet utan att vara rädd för att de trillar ur sängen. Sovloftet har också ett skydd vid trappan så att inte små barn ska trilla ner. Då sover mamma och pappa lugnare.

Stugorna 211-216 har inget helt sovloft, utan två loftsängar (en som är 120 cm bred och en som är 80 cm bred). Stugorna är inte lämpliga dig som reser med små barn.

Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan). Några stugor (nr 241-244, 252-255 och 258A) har parkering närmare stugan.

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt upp av värmefläkten, vilket är miljövänligt.

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar. Stugan är ljus eftersom hela ena gaveln utgörs av ett glasparti. Glaspartiet går att öppna upp helt och utgör ett vindskydd på altanen. Stugan känns då större.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, diskmedel, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.