Ramsvik

SJÖBODSTUGA 7 BÄDDAR COMFORT

Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Sjöbodstugan för 7 personer är 19 kvm med 19 kvm sovloft och har inretts för att efterlikna en riktig sjöbod. Den är renoverad 2010/2011 och är väldigt fräsch och ombonad.

Stugorna är små till ytan och ligger tätt tillsammans som riktiga sjöbodar, vilket barnen tycker är jättemysigt.

De är smart planerade för att få plats med allt man behöver under semestern. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av.

Det finns två stugor som är tillåtna att ha hund i och de har nummer 267 och 268.

/imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-ute.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-altanen.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-interior.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-interior-mot-dorren.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstugor-och-hav.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-koket-kylskap.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-koket.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-dubbelsang.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-sovloft.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-baddsoffa.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-handukshangare.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-badrummet.jpg /imaging/sidbild/s_sjobodstuga-7-comfort-toaletten.jpg

Boka online

SNABBFAKTA

Storlek: 19 kvm + 19 kvm loft
Antal bäddar: 7
Antal rum: 1 + loft
Toalett: Ja
Dusch: Ja
Uteplats: Ja
TV: Ja
Övrigt:
Inredning

Nere i stugan finns ett rum med TV och pentry samt ett fräscht badrum med wc, dusch och varmvatten. Det finns soffa och bord som är bekväma att sitta och äta i eller umgås och spela spel. Soffan kan fällas ut till en dubbelsäng (160 cm bred). Stugan lämpar sig väl för att bo med små barn, eftersom det finns plats för resesäng och barnstol och det går att ta in barnvagnen i stugan.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll (2 plattor), spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och 4 stolar. Stugan har TV, så ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Trådlöst bredband (mot avgift).

Sovloft

Sovloftet är uppdelat i två rum, med en bekväm dubbelbädd i ena rummet och tre bäddar i det andra rummet. Sovloftet är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. Med loftet känns det som om stugan har tre rum. Takhöjden på loftet är låg och barnen tycker att loftet är ett mysigt lekrum. För vuxna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats under dagen. Det finns två fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet. Fördelen med att de är låga är att man kan lägga små barn på loftet utan att vara rädd för att de trillar ur sängen. Sovloftet har också ett skydd vid trappan så att inte små barn ska trilla ner. Då sover mamma och pappa lugnare.

Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan). Några stugor (nr 226-230, 267) har parkering närmare stugan. Det finns en extra numrerad parkeringsplats till stugan ca 500 meter bort ifall ni har två bilar.

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar. Stugan är ljus eftersom hela ena gaveln utgörs av ett glasparti. Glaspartiet går att öppna upp helt och utgör ett vindskydd på altanen. Stugan känns då större.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, diskmedel, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.