Ramsvik

VILLAVAGN 5 BÄDDAR

Villavagnarna ligger inom 100 meter från havet och sandstranden och ni får känna havsluften och har nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra både från brygga och från båt.

Villavagnarna är Ramsviks bekvämaste boendealternativ. De är nya från 2007 och känns väldigt fräscha och trevliga. Villavagnen är hela 32 kvadratmeter och känns stor och rymlig.

OBS! Det är ej tillåtet att ha husdjur i våra villavagnar och de passar därför bra för dig som är husdjursallergiker.

 

/imaging/sidbild/Ramsvik_villavagnar_och_husvagnar4.jpg /imaging/sidbild/Ramsvik_villavagnar_oc_husvagnar2.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-barn-i-soffan.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-dubbelsang.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-familj-ater-frukost.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-familj-ute-pilstrand.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-kamin.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-kok.jpg /imaging/sidbild/s_villavagn-soffa.jpg /imaging/sidbild/Stugor_villavagn_grillar.jpg

Boka online

SNABBFAKTA

Storlek: 32 kvm
Antal bäddar: 4 + 1 Extra
Antal rum: 3
Toalett: Ja
Dusch: Ja
Uteplats: Ja
TV: Ja
Övrigt:
Inredning

Villavagnen har ett trevligt allrum med pentry, TV och bekväm hörnsoffa som kan bäddas ned till en extrasäng (120 cm bred). I allrummet finns elkamin som gör att det blir varmt och mysigt i vagnen. Köksbordet med fem stolar utgör en bra matplats. Föräldrarnas sovrum har en dubbelsäng (160 x 200 cm) och garderob med bra plats för alla kläder. Barnens rum har två enkelsängar (70 x 190 cm) och små förvaringsutrymmen. I det fräscha badrummet finns dusch och wc.

I villavagnen är det bra att bo med små barn eftersom det finns plats för resesäng, barnstol och det går att ta in barnvagnen.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I villavagnen finns också städutrustning, brandsläckare, täcken och kuddar. Uteplatsen har bord och fyra stolar. Stugan har TV så att ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Trådlöst bredband (mot avgift).

Parkering

Alla villavagnar har en egen numrerad parkeringsplats på parkeringen på andra sidan vägen. Villavagn 310 har sin parkering intill vagnen.

Uppvärmning

Elkamin i allrummet, el-element i sovrummen. För miljöns skull finns det en effektvakt i villavagnen som automatiskt stänger av värme och varmvattenberedare vid användning av spis och vattenkokare.

Utanför villavagnen finns en möblerad uteplats (utan tak).

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, toalettpapper, diskhandduk, diskmedel, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.