Ramsvik
25
2010

12 STUGOR BYGGS OM.

Ramsvik har varit stängt för säsongen i en dryg månad, men därmed inte sagt att det varit tyst och lugnt där.

Dels arbetar kommunen med att anlägga vatten- och avloppsledningar till alla grannfastigheter ute på Ramsvik. Ett digert arbete som ställer stora krav på utföraren eftersom naturreservatet och den känsliga miljön där ute gör det lite extra knepigt att förlägga ledningar där.

Bland annat kommer den nya ledningen att medföra en trevlig gångväg längs stranden på campingen och då passar vi även på att göra strandmiljön mer tillgänglig för funktionshindrade.

Men vi på Ramsvik Stugby och Camping jobbar också med förbättringar. Vi kommer att göra om våra tolv största Sjöbodstugor till sk Comfortstugor med högre standard än tidigare. Bland annat kommer de att utrustas med dusch och varmvatten. Glaskeramikhäll på spisen och förbättrade funktioner i köket. En skönare dubbelsäng på loftet blir det också. Och TV i storstugan... (se tidigare diskussion om TV i stugorna på bloggen.)

Det är ett samarbete mellan lokala hantverkare som utför jobbet under vintern och Patrik Lans på Lans Snickeri är den som håller i trådarna.

Jag ska åka till Ramsvik över dagen imorgon och då får vi se om jag kan ta några bilder och lägga upp här...

 

KOMMENTARER (1)
KOMMENTERA INLÄGG