Ramsvik

Stugor nära Smögen - I Bohusläns skärgård

Välkommen! Vi har öppet 30 april - 27 september

Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten, ligger lilla mysiga Ramsvik Stugby & Camping. Omgivet av hav, sandstrand och solvarma klippor är Ramsvik det allra bästa stället att njuta av det vackra Bohuslän. Här hittar ni alla ingredienser för en perfekt semester på kusten vid havet! För att hyra en stuga hos oss eller titta på andra boendealternativ, gå till vår boende-sida.

I själva stugbyn myllrar det av liv och aktivitet och bara fem minuters promenad upp i bergen befinner du dig helt ensam i en storslagen natur. Vattnet är salt och klart. På Ramsvik hittar du stugor som alla ligger inom 100 meter från havet, många med enastående havsutsikt.

Ramsvik är ett paradis för barnen med egen krabbfiskebrygga, glassrestaurang och roliga trampbåtar. Stranden inbjuder till lek och bus, salta bad och fina sommarminnen.

 

havet sandstrand båtuthyrning naturreservat

Boka online

FOTOALBUM
SE FILMERNA OM RAMSVIK
BOKA
LÄS MER
FAMILJEKUL VID HAVET

Paket med 3 härliga dygn i familjestuga vid havet inkl frukostbuffé och middag, biljetter till Nordens Ark och Havets Hus, krabbfiskeutrustning och "Glass Inclusive".

5979:-/FAMILJ    
5 DEC
2014
Vad tycker du om Ramsvik?
När Ramsvik är stängt för säsongen har vi flera månader på oss att tänka ut hur vi ska göra för » Läs mer
EVENEMANG
lördag 25 April

Kl 10-13: Härlig vårvandring i naturreservatet med fokus på fåglar, fjärilar samt den unika floran på Ramsvikslandet. En del flyttfåglar har redan kommit och vissa övervintrare finns kvar. Tidiga