Ramsvik

Stugor nära Smögen - I Bohusläns skärgård

Välkommen! Vi har öppet 29 april - 2 oktober

Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten, ligger lilla mysiga Ramsvik Stugby & Camping. Omgivet av hav, sandstrand och solvarma klippor är Ramsvik det allra bästa stället att njuta av det vackra Bohuslän. Här hittar ni alla ingredienser för en perfekt semester på kusten vid havet! För att hyra en stuga hos oss eller titta på andra boendealternativ, gå till vår boende-sida.

I själva stugbyn myllrar det av liv och aktivitet och bara fem minuters promenad upp i bergen befinner du dig helt ensam i en storslagen natur. Vattnet är salt och klart. På Ramsvik hittar du stugor som alla ligger inom 100 meter från havet, många med enastående havsutsikt.

Ramsvik är ett paradis för barnen med egen krabbfiskebrygga, glassrestaurang och roliga trampbåtar. Stranden inbjuder till lek och bus, salta bad och fina sommarminnen.

 

havet sandstrand båtuthyrning naturreservat

Boka online

FOTOALBUM
SE FILMERNA OM RAMSVIK
17 JUN
2015
Stort aktivitetsutbud i sommar
I år har vi utvecklat vårt samarbete med andra företag i området och erbjuder flera nya (och många traditionella) » Läs mer
EVENEMANG
lördag 30 April

Kl. 19.30. Ramsviks grillmästare tillreder olika sorts kött, kyckling och korvar. Ät så mycket du orkar och lite till av vår läckra grillbuffé där det också serveras bröd, sallader och särskilt