Ramsvik

VÄLKOMMEN TILL RAMSVIK!

Vi har öppet 30 april - 29 september

Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten, ligger lilla mysiga Ramsvik Stugby & Camping. Omgivet av hav, sandstrand och solvarma klippor är Ramsvik det allra bästa stället att njuta av det vackra Bohuslän. Här hittar ni alla ingredienser för en perfekt semester på kusten vid havet! För att hyra en stuga hos oss eller titta på andra boendealternativ, gå till vår boende-sida.

I själva stugbyn myllrar det av liv och aktivitet och bara fem minuters promenad upp i bergen befinner du dig helt ensam i en storslagen natur. Vattnet är salt och klart. Stugorna ligger alla inom 100 meter från havet, många med enastående havsutsikt.

Ramsvik är ett paradis för barnen med egen krabbfiskebrygga, glassrestaurang och roliga trampbåtar. Stranden inbjuder till lek och bus, salta bad och fina sommarminnen.

 

havet sandstrand båtuthyrning naturreservat

Boka online

RAMSVIKS FOTOALBUM
FILMEN OM RAMSVIK
6 JUN
2014
Nya båtar på Ramsvik
Nu har vi sjösatt inte mindre än sju nya uthyrningsbåtar på Ramsvik. Det är fem stycken "Kosterfjord 46" som » Läs mer
EVENEMANG
fredag 25 Juli

8.00-12.00 Havsfisketur med yrkesfiskaren Johan från Smögen. Johan tar er lite längre ut till havs för fiske på djupare vatten. Turen går från familjen Olofssons sjöbod under Smögenbron. Boka i