Arrangera läger och event
Vi fixar all kringservice åt ert läger/event! Vi välkomnar grupper, företag och föreningar vecka 18-24 och 34-39.
Gör en förfrågan

Arrangerar du läger eller resor för din förening? På Ramsvik får du hjälp med all markservice så att ni själva kan ägna er helt och hållet åt ert specialintresse.

Vandring, sportfiske, naturfotografering, kajak, trail running, sportdykning, geocaching, mountainbike... Ramsvik är perfekt för ert läger!

På Ramsvik

500 bäddar i stugor
Restaurang vid havet
Frukostbuffé
Bastu vid havet
Fem grillplatser
Personal på plats
Båtuthyrning
Vi hjälper till att boka båtturer, mm

Mer information om läger och event

Visa
&bul;
Boende

Vi har totalt 500 bäddar, fördelade på 130 stugor, villavagnar och husvagnar, alla med möjlighet till självhushåll. Ni bestämmer om ni vill bo 1, 2 eller 3-5 personer i varje stuga. Ni bestämmer också om ni vill ta med egna lakan och handdukar och städa själv, eller om vi ska fixa det åt er. Ni får stugor som ligger intill varandra.

&bul;
Mat & Dryck

Vår restaurang erbjuder frukostbuffé, lunch, middag, bufféer, festmåltider, glass, fika och mer därtill. Vår mat passar både barn och vuxna och vi har stor erfarenhet av ta hänsyn till allergier. Ni bestämmer själva om ni vill fixa maten själva eller om ni vill beställa allt, eller vissa måltider av oss. Restaurangen rymmer 100 personer inomhus, ytterligare 40 personer utomhus under tak och har fullständiga rättigheter.

&bul;
Bokning

Kontakta oss så återkommer vi med en offert. Under offertens giltighetstid håller vi stugor åt er. När ni har bestämt er får ni en bekräftelse.

Generösa avbokningsregler: Ni kan avboka hela gruppen utan kostnad senast 14 dagar före er ankomst. Fram till 2 dagar före er ankomst kan ni ta bort enstaka deltagare utan att debiteras för dessa.

&bul;
Betalning

Under vistelsen eller mot faktura i efterskott. 30 dagar netto

&bul;
Dykläger

Från Ramsvik når ni några av Sveriges bästa dykplatser och ofta är det flera meters klar sikt. Vi har tips på bra dykplatser.

Vi erbjuder båtar till uthyrning, båtplatser för era medhavda båtar, plats och ström för kompressorn, torkutrymme för utrustningen och parkeringsplats för båttrailern. Vi har en brygga där ni kan lägga till båtarna vid i och urlastning.

På Smögen finns Smögen dyk som har uthyrning av utrustning, fyller luft ,kör dykutfärder och har tips på bra dykplatser.

&bul;
Havsfiskeläger

Tag med fiskekompisarna på en spännande havsfiskeresa till oss. Det som gör fisket extra spännande i våra vatten är den stora artrikedomen och de många varierade fiskeplatserna med allt från långgrunda sandvikar och musselbankar till branter där kanske svenska rekordet i berggylta simmar omkring och väntar på er.

Vi har små öppna båtar till uthyrning, försäljning av agn, fiskrensplats och infrysningsmöjligheter.

&bul;
Trailrunning resa

Kom till Ramsvikslandet och träna trailrunning i vårt klippiga landskap. Kom i form och få en känsla för terrängen inför årets Icebug Experience.

&bul;
Naturfotoläger

Tag med fotoklubben till det vackra klipplandskapet på Ramsvikslandet. Hav, granit, fåglar, vindpinade träd och ödesmättade platser. Alltihop på gångavstånd från stugbyn.

Sök lite på nätet efter bilder från Ramsvik/Ramsvikslandet så förstår du varför detta är en fantastisk plats för naturfoto.

Visa alla paket

Bokning

Fyll i uppgifterna och skicka, vi återkommer med offert!
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: