Husvagn 4 bäddar
Barn älskar att bo i husvagn! Bäst för barnfamiljer och par i alla åldrar.

Camping är en trevlig semesterform för hela familjen och den som vill bo riktigt på campingvis kan hyra en uppställd husvagn. Att bo i husvagn är litet och mysigt och barnen gillar det.

När barnen har det bra, har föräldrarna det bra. Bra för er som funderar på att köpa en husvagn, här kan ni prova på hur det är att bo i en utan att behöva sätta upp förtält.

Några av våra husvagnar ligger vid bryggan med havsutsikt. De andra ligger på ett gräsområde med gräsplätt utanför vagnen där barnen kan springa omkring.

Det är tillåtet att ha hund i alla våra husvagnar.

Snabbfakta

Storlek: 10 kvm + förtält
Antal rum: 1
Kök
Bäddar: Bäddsoffor/Långbäddar/Våningssäng
Dusch och wc i servicebyggnad (ej i husvagnen)

Detaljerad stuginformation

Visa
&bul;
Inredning

Husvagnen är ca 10 kvm och är smart inredd för att allt ska få plats. Det finns både fasta bäddar och soffor som man bäddar ner på natten, det varierar från vagn till vagn. Ett litet pentry för matlagning finns och längs med taket finns flera skåp och hyllor för packningen. Vagnen har ett förtält med bord och 4 stolar. Förtältet gör att det blir två rum vilket gör husvagnen lämplig för familjer med små barn. Då kan barnen somna tidigare i vagnen och föräldrarna umgås i tältet utan att störa dem. Förtältet är mitt emellan ute och inne och en bra plats att umgås på i alla väder. Utanför förtältet finns en liten gräsplätt eller brygga där man kan sola eller äta.

&bul;
Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

&bul;
Utrustning

Det mesta finns i en husvagn, men det är enklare än hemma vilket ställer lägre krav på vardagssysslorna - och det blir lättare att koppla av på semestern. Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, köksutrustning, porslin, bestick, glas, stekpanna, kastruller, diskbalja och diskborste. I husvagnen finns också städutrustning, vattendunk, täcken och kuddar. Det finns inte wc eller dusch i husvagnen. Toaletter, duschar, familjeduschar och bastu finns i separat byggnad. Det är en trevlig campingupplevelse att ta en bastu och hoppa i havet på kvällen när man går och duschar. Gratis wi-fi. OBS! Det finns inget rinnande vatten i husvagnen. Det finns en vattendunk, som man fyller med vatten i servicebyggnaden. Några av husvagnarna är kopplade till avlopp, i andra finns en avloppsdunk som man tömmer.

&bul;
Parkering

Husvagnen har en egen numrerad parkeringsplats intill vagnen. (Utom husvagn 511 som har en numrerad plats på en parkering ca 50 meter från husvagnen).

&bul;
Uppvärmning

Husvagnen värms snabbt upp av värmefläkten.

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: