Sjöbodstuga 2 bäddar
Passar bäst för 1-2 vuxna

Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Flera av stugorna har fantastisk havsutsikt både från altanen och sovloftet. Det är en härlig känsla att vakna upp till ljudet av fiskmåsarna och titta ut över havet. Sjöbodstugan för 2 personer är endast 6 kvm med 6 kvm sovloft.

Den är liten till ytan och smart planerad för att få plats med allt man behöver. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av under semestern.

Några stugor är tillåtna att ha hund i, dock ingen som ligger med havsutsikt. Meddela vid bokning om ni har husdjur med er.

Snabbfakta

Storlek: 6 kvm + 6 kvm Sovloft
Antal rum: 1 + sovloft
Kök
Bäddar: 2 madrasser på loft
WC
Uteplats med tak

Detaljerad stuginformation

Visa
&bul;
Inredning

Nere i stugan finns ett litet rum med pentry samt badrum med wc och handfat (med kallvatten) så att man kan gå på toaletten och borsta tänderna i stugan. Matplatsen har tre fällbara stolar och ett fällbart bord. Matplatsen är bra att sitta vid och när man inte äter kan man fälla undan den för att få mer plats.

&bul;
Sovloft

Sovloftet har tre sovplatser (den tredje ligger vid fotändan av de andra två). Madrasserna ligger ihop så att det blir som en dubbelsäng. Sovloftet är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. På dagarna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats. Det finns fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet.

&bul;
Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

&bul;
Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och två stolar. Duschar, familjeduschar och bastu finns i servicebyggnaden (max 120 meter). Det är en trevlig semesterupplevelse att ta en bastu ihop på kvällen och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Stugan har ingen TV, vilket gör att man umgås, pratar och spelar spel eller tar sköna kvällspromenader. Gratis wi-fi.

&bul;
Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan).

&bul;
Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

&bul;
Uteplats

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar.

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: