Sjöbodstuga 6 bäddar
Passar bäst för familjer med barn från 4 år och uppåt eller för 2-4 vuxna

Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Flera av stugorna har fantastisk havsutsikt både från altanen och sovloftet. Det är en härlig känsla att vakna till ljudet av fiskmåsar och titta ut över havet. Sjöbodstugan för 6 personer är 13 kvm med 13 kvm sovloft.

Stugorna är små till ytan och ligger tätt tillsammans som sjöbodar alltid gjort längs kusten, vilket barnen tycker är jättemysigt.

De är smart planerade för att få plats med allt man behöver under semestern. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av under semestern.

Några av stugorna är tillåtna för husdjur. Ange om ni har husdjur när ni gör er bokning.

Snabbfakta

Storlek: 13 kvm + 13 kvm Sovloft
Antal rum: 1 + sovloft
Kök
Bäddar: Bäddsoffa + 4 madrasser på loft
WC och Dusch
Uteplats med tak

Detaljerad stuginformation

Visa
&bul;
Inredning

Nere i stugan finns ett rum med pentry samt badrum med wc och dusch. Det finns soffa och bord som är bekväma att sitta och äta i eller umgås och spela spel. Soffan kan fällas ut till en dubbelsäng (140 cm bred). Under soffan finns smarta förvaringslådor så att man blir av med sängkläderna under dagen.

&bul;
Sovloft

Sovloftet har fyra bäddar (en dubbelbädd och två enkelbäddar) och är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. Med loftet känns det som om stugan har två rum. Takhöjden på loftet är låg och barnen tycker att loftet är ett mysigt lekrum. För vuxna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats under dagen. Det finns fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet. Fördelen med att de är låga är att man kan lägga små barn på loftet utan att vara rädd för att de trillar ur sängen. Sovloftet har också ett skydd vid trappan så att inte små barn ska trilla ner. Då sover mamma och pappa lugnare.

&bul;
Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

&bul;
Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, spishäll, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och fyra stolar. Stugan har ingen TV, vilket gör att familjen umgås istället och spelar spel, pratar, fiskar krabbor. Gratis wi-fi.

&bul;
Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan).

&bul;
Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

&bul;
Uteplats

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar. Stugan är ljus eftersom hela ena gaveln utgörs av ett glasparti.

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: