Strandstuga 3-4 bäddar
Passar bäst för barnfamiljer eller 2-4 vuxna

Våra strandstugor ligger mindre än 20 meter från havet och precis vid stranden, lekplatsen och krabbfiskebryggan. Det är så nära att barnen kan gå dit själva. Folklivet på bryggan och stranden och båtarna som åker förbi Sotenkanalen gör att det alltid finns något att titta på från altanen.

En av stugorna är tillåten för hund, meddela vid bokning om ni har husdjur med er.

Två av stugorna är lämpliga att bo i med rullstol eftersom enkelsängen har förhöjda ben och det finns en ramp från stugan till en handikappanpassad WC/dusch.

Snabbfakta

Storlek: 15 kvm
Antal rum: 1
Kök
Bäddar: Våningssäng + Enkelsäng
Dusch och wc i närliggande servicebyggnad
Uteplats

Detaljerad stuginformation

Visa
&bul;
Inredning

Strandstugan består av ett rum på 15 kvadratmeter, vilket gör den lättstädad. Stugan har 3 eller 4 sängar (två av stugorna har två våningssängar medan de andra två har en våningssäng och en enkelsäng). Eftersom två sängar är i marknivå lämpar sig stugan väl för er som inte vill klättra upp på stegar eller loft. Sovdelen kan avgränsas från köksdelen med ett draperi. Pentryt är fullt utrustat och matplatsen består av köksbord och fyra stolar.

Strandstugan är lämplig att bo i med små barn eftersom det finns plats för resesäng mellan sängarna, det finns varmvatten i kranen samt mikrovågsugn för att värma välling och barnmat. Vid köksbordet finns det plats för en barnstol och det är enkelt att ta in en barnvagn i stugan.

&bul;
Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

&bul;
Utrustning

Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, köksutrustning, porslin, glas, bestick, diskbalja, diskställ, diskborste, värmefläkt, brandvarnare, brandsläckare, täcken, kuddar och städutrustning finns. Altanen har bord och fyra stolar. Stugan har ingen toalett eller dusch, men ligger på gaveln på servicebyggnaden där det finns flera duschar, bastu och toaletter. Det är en trevlig semesterupplevelse att ta en bastu ihop med familjen på kvällen och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Stugan har TV-antenn och bilden blir bra om ni tar med er egen TV och digitalbox. Gratis wi-fi.

&bul;
Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering (ca 30 meter från stugan).

&bul;
Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

&bul;
Uteplats

Altanen (utan tak) vätter mot havet och har kvällssol (havsutsikten är till stor del skymd av husvagnar).

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: