Villavagn 5 bäddar
Ramsviks bekvämaste boende. Passar bäst för barnfamiljer och par i alla åldrar.

Villavagnarna ligger inom 100 meter från havet och sandstranden och ni får känna havsluften och har nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra både från brygga och från båt.

Villavagnarna är Ramsviks bekvämaste boendealternativ. Villavagnen är 32 kvadratmeter och känns stor och rymlig.

OBS! Det är ej tillåtet att ha husdjur i våra villavagnar och de passar därför bra för dig som är husdjursallergiker.

Snabbfakta

Storlek: 32 kvm
Antal rum: 2 sovrum + allrum/kök
Dubbelsäng, 2 enkelsängar, bäddsoffa
WC och Dusch
Uteplats
Tv

Detaljerad stuginformation

Visa
&bul;
Inredning

Villavagnen har ett trevligt allrum med pentry, TV och bekväm hörnsoffa som kan bäddas ned till en extrasäng (120 cm bred). I allrummet finns elkamin som gör att det blir varmt och mysigt i vagnen. Köksbordet med fem stolar utgör en bra matplats. Föräldrarnas sovrum har en dubbelsäng (160 x 200 cm) och garderob med bra plats för alla kläder. Barnens rum har två enkelsängar (70 x 190 cm) och små förvaringsutrymmen. I det fräscha badrummet finns dusch och wc.

I villavagnen är det bra att bo med små barn eftersom det finns plats för resesäng, barnstol och det går att ta in barnvagnen.

&bul;
Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

&bul;
Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I villavagnen finns också städutrustning, brandsläckare, täcken och kuddar. Uteplatsen har bord och fyra stolar. Stugan har TV så att ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Gratis wi-fi.

&bul;
Parkering

Alla villavagnar har en egen numrerad parkeringsplats på parkeringen på andra sidan vägen.

&bul;
Uppvärmning

Elkamin i allrummet, el-element i sovrummen. För miljöns skull finns det en effektvakt i villavagnen som automatiskt stänger av värme och varmvattenberedare vid användning av spis och vattenkokare.

&bul;
Uteplats

Utanför villavagnen finns en möblerad uteplats (utan tak).

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: