Campingstugor på västkusten - Ramsvik Stugby & Camping

Stugby vid havet i Bohuslän med 130 campingstugor med 2 till 7 bäddar.

Tips! Söndagsnätter finns det ofta lediga stugor, även under högsäsong.

Boka din campingstuga på västkusten, på Ramsvik finns campingstugor i flera olika storlekar, från små stugor med 2 bäddar, till bekvämare stugor med 5-7 bäddar.

Klicka här för att se våra campingstugor!

Drömmer ni om att hyra en campingstuga på Västkusten, så är det få platser som slår Ramsvik. I vår stugby i Bohuslän finns sju olika typer av campingstugor. Från små stugor för två personer, till större stugor för familjer. Alla campingstugor ligger inom 100 meter från havet och ni får känna den friska havsluften och höra trutarna diskutera dagens fångster på morgonen. Här har ni nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra från både brygga och båt. På Ramsvik upplever man naturen hela tiden med ett stort och lättillgängligt naturreservat inpå knuten. Barnen tycker att det är kul att leka och bygga kojor bland klipporna i naturen.

Aktiviteter för hela familjen

Vi erbjuder aktiviteter för hela familjen såsom Tipspromenad i naturreservatet, Familjefisketur med yrkesfiskare, Krabbrace och mycket annat. och i vår restaurang kan ni äta god mat och samtidigt njuta av havsutsikten.

Stugor från 2-7 bäddar

Vi har allt från små, enkla campingstugor med 2 bäddar, till bekväma stugor med 5-7 bäddar där du har eget badrum.

Välkomna till Ramsvik, 15 mil nor om Göteborg på Västkusten.

turistbyråernas hemsidor står det att "Ramsvik har allt som behövs för en perfekt semester på Västkusten"

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: