Ramsvik Challenge - Mobil quiz

Med hjälp av mobilen letar ni er fram till olika stationer i naturen där det automatiskt kommer upp frågor eller andra uppgifter att lösa.

Var med i vårt roliga familjespel "Ramsvik Challenge". Med hjälp av mobilen letar ni er fram till olika stationer i naturen där det automatiskt kommer upp frågor eller andra uppgifter att lösa. Rätt löst uppgift ger poäng.

Så här fungerar det:

1. Ladda ner appen Aqua Event - Walkabout (gratis) från AppStore eller Google Play

2. Köp startkoden i receptionen på Ramsvik. 100 kr/vuxen, 50 kr/barn (till och med 12 år)

3. Ta på bra skor, tag med en vattenflaska, följ instruktionerna i appen och ge er ut på äventyret.

4. Starta appen, välj anläggning ”Ramsvik Camping” och ”Gå en walk”. Välj om ni vill ut på den längre ”Ramsvik Challenge” (ca 2 timmar) eller de kortare ”lilla rundan” som finns med både barn- och vuxenfrågor, så man kan tävla tillsammans i familjen. Om ni skriver in ett lagnamn, så kan ni sedan se ert resultat jämfört med andra i Leaderscore när ni kommit i mål/avslutat spelet.

5. När du får frågan om ”platstjänster” så godkänn att appen använder platstjänster ”alltid”, så blir funktionen bättre.


Aktiviteten passar bäst för vuxna och barn från 8 år och uppåt. Roligast blir det om alla har sin egen smartphone att köra spelet från.

Det är olika frågor för vuxna och barn på Lilla rundan. Ungdomar från 13 år och uppåt betalar vuxenpris, men bestämmer själv om de vill köra barn- eller vuxenfrågor.

På Ramsvik Challenge är det samma frågor för alla och på en nivå som passar äldre barn/tonåringar och vuxna. 

Spelet tar ganska mycket batteri, så se till att alla telefoner är fulladdade innan ni startar (eller att ni har power bank som reserv).

Hyr stuga på midsommar 23-27 juni
Bo 4 nätter, betala för 3
Halva priset på stugor
Halva priset
Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: