Ramsvik Challenge - Mobil quiz

Med hjälp av mobilen letar ni er fram till olika stationer i naturen där det automatiskt kommer upp frågor eller andra uppgifter att lösa.

Var med i vårt roliga familjespel "Ramsvik Challenge". Med hjälp av mobilen letar ni er fram till olika stationer i naturen där det automatiskt kommer upp frågor eller andra uppgifter att lösa. Rätt löst uppgift ger poäng.

Undvik att gå in i de röda "minus-zonerna" som ger er minuspoäng.

Så här fungerar det:

1. Ladda ner appen Loquiz (gratis) från AppStore eller Google Play

2. Köp startkoder i receptionen på Ramsvik. 100 kr/vuxen, 50 kr/barn (till och med 12 år)

3. Skriv in startkoderna i appen. Ta på bra skor, tag med en vattenflaska, följ instruktionerna i appen och ge er ut på äventyret.

Ramsvik Challenge tar ca 2 timmar om ni går hela tiden.

Aktiviteten passar bäst för vuxna och barn från 8 år och uppåt. Roligast blir det om alla har sin egen smartphone att köra spelet från.

Det är olika frågor för vuxna och barn. Ungdomar från 13 år och uppåt betalar vuxenpris, men bestämmer själv om de vill köra barn- eller vuxenfrågor.

Spelet tar mycket batteri, så se till att alla telefoner är fulladdade innan ni startar (eller att ni har power bank som reserv).

Hyr stuga på midsommar 17-21 juni
Bo 4 nätter, betala för 3

Om ni besöker Ramsvik på midsommarhelgen får ni vara med om traditionellt svenskt midsommarfirande för hela familjen. Boka 17-21 juni så får ni 4 nätter till priset av 3.

Halva priset på stugor
Halva priset

Boka stuga med ankomst 21 juni eller 9 augusti och få sommarens lägsta stugpriser

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: