Ledarledd löpning Ramsvik runt 15 km

19 juni 2021, kl 10:00
Är du löpare och vill testa terränglöpning på Ramsviks klippor tillsammans med erfarna ledare? I samarbete med IK Granit, erbjuder vi ledarledd löpning ”Ramsvik runt” vid flera tillfällen under våren och sommaren.
Boka evenemang

Banan är 15 km och går i tuff terräng över klippor, skogsstigar, klappersten och strandängar. Omgiven av fantastisk natur och vacker utsikt över västerhavet, i Ramsvikslandets naturreservat. Kanske är du anmäld till Icebug Xperience West Coast Trail, ett av Sveriges populäraste och vackraste traillopp? I så fall är detta en bra möjlighet att träna inför loppet, då två av delsträckorna i IXWCT delvis går över Ramsviks klippor. 

Ledarna: Svante Lundgren har sprungit Icebug Xperience West Coast Trail flera gånger (och kommer ofta i mål bland de första) och Henrik Karlsson springer på Ramsvik flera gånger i månaden och har även snitslat upp IXWCT-banorna i alla år. Tillsammans med andra ledare från den lokala trailklubben IK Granit, kommer de att leda löpningen Ramsvik runt. Hastighet anpassas efter er deltagare och det kommer att finnas möjlighet att köra en kortare sträcka vid behov, men bra om du kan springa 15 km utan att stanna. 

Start kl 10.00 Vi räknar med att löpturen tar ca 2 timmar

Samling: På stranden på Ramsvik Stugby & Camping

Kostnad: Gratis för dig som bor på Ramsvik Stugby & Camping och för dig som är medlem i IK Granit. Övriga betalar 100 kr/person.

Anmälan: Till Ramsvik Stugby & Camping på info@ramsvik.nu, eller via formuläret nedan. Medlemmar i IK Granit kan anmäla direkt till IK Granit.

Ta med: Skor för terränglöpning, gärna med bra grepp för klippor (se t ex Icebugs sortiment), det kan vara halt på klipporna om det har regnat. Vatten. Kläder efter väder.

Information: Ledarna tar med första förband ifall olyckan skulle vara framme.

Datum: Här är de datum som är klara just nu, men fler datum fylls på efterhand:

Lördag 22 maj

Lördag 5 juni

Lördag 19 juni

Lördag 3 juli

Lördag 17 juli

Lördag 7 augusti

Lördag 21 augusti

Banan: Se prickad bana på kartan nedan, karta för nedladdning här

Bokning

Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: