Sjörövarfest

11 juli 2020

Den fruktade sjörövardrottningen Svarta Malin kommer till Ramsvik för att rekrytera småpirater och försvara Ramsvik mot anfallare från havet. Hon kommer ihåg att hon för länge, länge sedan grävde ner en skatt på Ramsviks strand, men hon vet inte exakt var. Hon hittar gamla ledtrådar och alla barn får hjälpa till att leta upp de 10 skatter som är nergrävda i sanden. Vuxna och barn får tävla i olika pirattävlingar under dagen. Vid midnatt exploderar sommarhimlen av ett stort festfyrverkeri.

Välkommen till Ramsviks årliga…

SJÖRÖVARFEST!

Lördag 11/7! Klä ut er i sjörövarkläder och busa loss med alla andra pirater, både stora och små.

Piratprogrammet: Det är gratis att medverka i aktiviteterna på sjörövarfesten och det är endast fotbollsspelscupen som kräver anmälan i förväg. På fredag kväll 12/7 är alla barn välkomna till receptionen och hämta en pirathatt.

9.00-12.00 Ansiktsmålning På verandan utanför restaurangen

10:30 Svarta Malin rekryterar småpirater Vi samlas utanför restaurangen och träffar piratdrottningen Svarta Malin, som delar ut piratsvärd till alla barn.                 

10:45 Försvara stranden mot Mörsar-Micke Svarta Malins ärkefiende ger aldrig upp. Mörsar-Micke har hotat med att anfalla från havet och Svarta Malin försvarar stranden med hjälp av alla barn.

13:00 Den Stora Skattjakten Småpirater upp till 12 år letar Svarta Malins nedgrävda skatter på stranden. Först letar vi efter 10 skatter med hjälp av kluriga ledtrådar. När de är hittade hjälps vi åt att hitta en större skatt.

15:00 Kapten Enbens Fotbollsspels-cup Tävling på vårt klassiska fotbollsspel på verandan med fina vinster i potten. En vuxen (över 12 år) och ett barn (under 13 år) spelar i varje lag. Anmäl ert lag i receptionen. Begränsat antal lag. Först till kvarn…

16:00 Piratkorv på stranden Piraterna grillar korv på stranden och bjuder alla barn på korv med bröd.

17:00 Kapten Blods Legobilsbygge Vem bygger den snyggaste och snabbaste bilen av Lego? Välkomna till verandan såväl stora som små pirater. Alla som medverkar får legohjul och legobitar för att bygga snabbaste bilen. Sen testar vi bilarna på racingbanan.

20:30 - 24:00 Piratunderhållning med Badrockers! Trubadurerna Badrockers underhåller i restaurangen med musik som alla kan sjunga med i.

24:00 Det Stora Festfyrverkeriet Vid midnatt exploderar sommarhimlen på Ramsvik! Du ser fyrverkeriet bäst från uteserveringen, krabbfiskebryggan och kajplanen.

Hungriga under piratfesten? Restaurangen erbjuder…

08.00-10.30 Frukostbuffé 95 kr/vuxen, 50 kr/barn

12.00-15.00 Ramsviksmålet 129 kr/vuxen, 59 kr/barn. En buffé med 3 olika rätter, kött, fisk och vegetarisk som serveras tillsammans med sill- och salladsbuffé. Kaffe & kaka ingår.

17:30 & 19:30 Sjörövar–BBQ 259 kr/vuxen, 100 kr/barn Ramsviks grillmästare tillreder olika sorters kött, kycklingar och korvar. Ät så mycket du orkar och lite till av vår läckra pirat-grillbuffé där det också serveras bröd, sallader och särskilt delikata Ramsviks-tillbehör ur köksmästarens hemliga receptbok. Boka i förväg! Klicka här för att boka.

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: