Sjöbodstuga 2 bäddar

Passar bäst för 1-2 vuxna
Boka Sjöbodstuga

Tips! Söndagsnätter finns det ofta lediga stugor, även under högsäsong.

Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Flera av stugorna har fantastisk havsutsikt både från altanen och sovloftet. Det är en härlig känsla att vakna upp till ljudet av fiskmåsarna och titta ut över havet. Sjöbodstugan för 2 personer är endast 6 kvm med 6 kvm sovloft.

Den är liten till ytan och smart planerad för att få plats med allt man behöver. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av under semestern.

Några stugor är tillåtna att ha hund i, dock ingen som ligger med havsutsikt. Meddela vid bokning om ni har husdjur med er.

Snabbfakta

Storlek: 6 kvm + 6 kvm Sovloft
Antal rum: 1 + sovloft
Kök
Bäddar: 2 madrasser på loft
Fritt wi-fi
WC
Uteplats med tak
Parkering ingår
4 hundtillåtna stugor
10 stugor med havsutsikt

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Nere i stugan finns ett litet rum med pentry samt badrum med wc och handfat (med kallvatten) så att man kan gå på toaletten och borsta tänderna i stugan. Matplatsen har tre fällbara stolar och ett fällbart bord. Matplatsen är bra att sitta vid och när man inte äter kan man fälla undan den för att få mer plats.

Sovloft

Sovloftet har tre sovplatser (den tredje ligger vid fotändan av de andra två). Madrasserna ligger ihop så att det blir som en dubbelsäng. Sovloftet är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. På dagarna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats. Det finns fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och två stolar. Duschar, familjeduschar och bastu finns i servicebyggnaden (max 120 meter). Det är en trevlig semesterupplevelse att ta en bastu ihop på kvällen och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Stugan har ingen TV, vilket gör att man umgås, pratar och spelar spel eller tar sköna kvällspromenader. Gratis wi-fi.

Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan).

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

Uteplats

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar.

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor och husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning

När vill du komma hit?

Bokningen laddas...

Trygga avbokningsvillkor Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Ankomst:
Hemresa: