Villavagn 5 bäddar

Ramsviks bekvämaste boende. Passar bäst för barnfamiljer och par som vill ha extra komfort.
Boka villavagn

Tips! Med avbeställningsskydd kan ni avboka fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

Villavagnarna ligger inom 100 meter från havet och sandstranden och ni får känna havsluften och har nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra både från brygga och från båt.

Villavagnarna är Ramsviks bekvämaste boendealternativ. Villavagnen är 32 kvadratmeter och känns stor och rymlig.

OBS! Det är ej tillåtet att ha husdjur i våra villavagnar och de passar därför bra för dig som är husdjursallergiker.

Snabbfakta

Storlek: 32 kvm
Antal rum: 2 sovrum + allrum/kök
Dubbelsäng, 2 enkelsängar, bäddsoffa
WC och Dusch
Uteplats
Tv
Ej tillåten för husdjur
Parkeringsplats ingår
Fritt wi-fi

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Villavagnen har ett trevligt allrum med pentry, TV och bekväm hörnsoffa som kan bäddas ned till en extrasäng (120 cm bred). I allrummet finns elkamin som gör att det blir varmt och mysigt i vagnen. Köksbordet med fem stolar utgör en bra matplats. Föräldrarnas sovrum har en dubbelsäng (160 x 200 cm) och garderob med bra plats för alla kläder. Barnens rum har två enkelsängar (70 x 190 cm) och små förvaringsutrymmen. I det fräscha badrummet finns dusch och wc.

I villavagnen är det bra att bo med små barn eftersom det finns plats för resesäng, barnstol och det går att ta in barnvagnen.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I villavagnen finns också städutrustning, brandsläckare, täcken och kuddar. Uteplatsen har bord och fyra stolar. Stugan har TV så att ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Gratis wi-fi.

Parkering

Alla villavagnar har en egen numrerad parkeringsplats på parkeringen på andra sidan vägen. Om ni kommer med två bilar, finns extra parkering, 400 meter från villavagnen, att hyra för 100 kr för hela vistelsen.

Uppvärmning

Elkamin i allrummet, el-element i sovrummen. För miljöns skull finns det en effektvakt i villavagnen som automatiskt stänger av värme och varmvattenberedare vid användning av spis och vattenkokare.

Uteplats

Utanför villavagnen finns en möblerad uteplats (utan tak).

Bokning och betalning

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Villavagnarna är inte tillåtna för husdjur. Det finns andra stugor där man får ha hundar. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning

När vill du komma hit?
Ankomst:
Hemresa: