Information om Corona

Uppdaterat 2020-04-30

Hej!

Vi har öppet som vanligt säsongen 2020, från 30 april till 27 september.

Naturligtvis påverkar Corona-viruset och Covid-19 även oss. Våra gästers och medarbetares hälsa är av största vikt. Vi följer händelseutvecklingen och kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Vi håller er uppdaterade om det skulle ske några förändringar som påverkar er vistelse på Ramsvik.

Varmt välkomna till Ramsvik!

Annika och Torbjörn med personal

Har ni några frågor eller funderingar gällande hur vi hanterar Corona och Covid-19? Skicka gärna ett mail till oss!

Vi vill att både gäster och personal ska känna sig trygga med att vara på Ramsvik. Därför har vi vidtagit några åtgärder och vill även be er gäster att hjälpa oss med några enkla saker.Först och främst vill vi att ni ska veta att livet på Ramsvik till största delen utspelar sig utomhus i frisk luft. Stugbyn och campingen ligger precis intill ett naturreservat och där finns gott om utrymme för vandring, fiske, lek och umgänge.

För att ytterligare minska risken för smittspridning:- Vi glesar ut bland borden i restaurangen så att ingen sitter för nära varandra.

- Bastun är avstängd så länge som folkhälsomyndigheten bedömer att vi ska undvika trängsel. (går att boka för privata sällskap)

- Vi stannar hemma från jobbet om vi är sjuka eller känner förkylningssymptom. Vi ber redan nu om ursäkt för eventuell brist på service på grund av detta.

- Vi tvättar händerna ofta med tvål och vatten.

- Vi håller avstånd och hoppas att ni känner er varmt välkomna ändå.

- Vi förstärker våra städrutiner, både av gemensamma utrymmen och stugor. Vi inför också extra rutiner vid syn av stugor.

Vi vill att ni:-Inte kommer till Ramsvik om ni är sjuka eller känner några förkylningssymptom.

- Avbryter vistelsen direkt om ni blir sjuka eller känner förkylningssymptom.

- Tvättar händerna ofta. Det finns tillgång till tvål och vatten i både servicebyggnad och stugor. Handsprit finns på platser där det inte finns vatten.

- Håller en armlängds avstånd till övriga gäster och personal.

 

2020-04-15: Vi har bestämt oss för att vänta med att öppna vår restaurang till den 15 maj. Vi kommer att kontakta er som har bokningar hos oss mellan 30 april och 14 maj. Tack för er förståelse under denna annorlunda tid!

2020-03-27: Regeringen har nu satt upp nya regler för restaurang-verksamhet och arrangemang och vi jobbar just nu med:

- Ser över våra rutiner för att förhindra smittspridning

- Gör riskbedömningar för våra arrangemang utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer

- Ser över instruktionerna till personalen för hur man förhindrar smittspridning

- Ser över hur vi förhindrar trängsel och köer i restaurangen

2020-03-15: Vi får just nu många frågor om våra bokningsregler. Du kan läsa mer om dem nedan.

Bokningsregler

Visa
Privatpersoner som hyr stuga eller plats för husvagn, husbil, tält

Förskottsbetalning gäller för alla bokningar. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning sker via telefon 0523-503 03 eller via mail info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

JUST NU: Fri av- och ombokning, med full återbetalning, fram till 30 april när du bokar online.

Ändring av bokning: Om ni vill ändra er bokning eller flytta till annat datum, hjälper vi alltid till med det utan kostnad i den mån det finns lediga stugor och campingtomter. Om ni byter till ett dyrare alternativ, betalar ni mellanskillnaden.

Avbokning och återbetalning:

Vid avbokning senast 14 dagar före ankomst återbetalar vi hela beloppet med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst eller om vistelsen avbryts sker ingen återbetalning.

Ni som har köpt avbeställningsskydd kan avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Vi vill också tipsa om att de allra flesta har ett extra reseskydd via sin hemförsäkring eller sitt VISA-kort som man kan utnyttja i händelse av sjukdom, skada mm

Skolresor, företag och grupper som bokar vecka 17-24, 34-39

Betalning sker under vistelsen eller mot faktura i efterskott. Eventuell avbokning sker via telefon 0523-503 03 eller via mail info@ramsvik.nu.

Ni kan avboka hela gruppen utan kostnad senast 1 vecka före ankomst och justera antalet deltagare fram till 2 dagar före ankomst. Fakturan baseras på det som anmälts till oss 2 dagar före er ankomst.

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: