Information om Corona

Uppdaterat 2020-03-27

Hej!

Vi ser fram emot att öppna den 30 april, för 63:e året i rad, och njuta av en härlig säsong i den fantastiska naturen vid havet. Vi planerar säsongen för fullt med roliga utomhusaktiviteter, god mat, trevliga gäster och goa kollegor.

Naturligtvis påverkar Corona-viruset och Covid-19 även oss. Våra gästers och medarbetares hälsa är av största vikt. Vi följer händelseutvecklingen och kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Vi håller er uppdaterade om det skulle ske några förändringar som påverkar er vistelse på Ramsvik.

Varmt välkomna till Ramsvik säsongen 2020!

Annika och Torbjörn med personal

 

2020-03-27: Regeringen har nu satt upp nya regler för restaurang-verksamhet och arrangemang och vi jobbar just nu med:

- Ser över våra rutiner för att förhindra smittspridning

- Gör riskbedömningar för våra arrangemang utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer

- Ser över instruktionerna till personalen för hur man förhindrar smittspridning

- Ser över hur vi förhindrar trängsel och köer i restaurangen

2020-03-15: Vi får just nu många frågor om våra bokningsregler. Du kan läsa mer om dem nedan.

Bokningsregler

Visa
Privatpersoner som hyr stuga eller plats för husvagn, husbil, tält

Förskottsbetalning gäller för alla bokningar. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning sker via telefon 0523-503 03 eller via mail info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

JUST NU: Fri av- och ombokning, med full återbetalning, fram till 30 april när du bokar online.

Ändring av bokning: Om ni vill ändra er bokning eller flytta till annat datum, hjälper vi alltid till med det utan kostnad i den mån det finns lediga stugor och campingtomter. Om ni byter till ett dyrare alternativ, betalar ni mellanskillnaden.

Avbokning och återbetalning:

Vid avbokning senast 14 dagar före ankomst återbetalar vi hela beloppet med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst eller om vistelsen avbryts sker ingen återbetalning.

Ni som har köpt avbeställningsskydd kan avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Vi vill också tipsa om att de allra flesta har ett extra reseskydd via sin hemförsäkring eller sitt VISA-kort som man kan utnyttja i händelse av sjukdom, skada mm

Skolresor, företag och grupper som bokar vecka 17-24, 34-39

Betalning sker under vistelsen eller mot faktura i efterskott. Eventuell avbokning sker via telefon 0523-503 03 eller via mail info@ramsvik.nu.

Ni kan avboka hela gruppen utan kostnad senast 1 vecka före ankomst och justera antalet deltagare fram till 2 dagar före ankomst. Fakturan baseras på det som anmälts till oss 2 dagar före er ankomst.

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: