Boendepaket JÄRV

Boendepaketet som innehåller allt ni behöver för en bekväm vistelse under JÄRV
Boka boendepaket

För bästa totalupplevelse av ert Järv Äventyr ska ni bo här i tävlingsbyn på trevliga Ramsvik Stugby & Camping. Då bor ni precis vid havet och inom 100 meter från tävlingsområdet, så ni slipper tänka på transporter till och från tävlingen!

Anmäl ert lag till Järv, klicka här för att komma till anmälan

Välj sedan hur ni vill bo, välj mellan:

1. Boka boendepaket - inklusive övernattningar i stuga, måltider mm. Läs mer och boka nedan

2. Boka stuga eller campingtomt och fixa egen mat. Läs mer här

Ramsvikslandet, där Ramsvik Stugby & Camping är beläget, är ett naturreservat som består av släta klippor, enastående natur och härliga vyer över havet. Helt enkelt så som man tänker sig Bohuslän när det är som allra vackrast. Förutom att Ramsvikslandet ger er hisnade vackra vyer och frisk havsluft, bjuder naturreservatet även på en stor artrikedom av både fåglar, växter och fiskar.

På Ramsvik finns massor med utomhusaktiviteter för både stora och små. Här kan ni paddla kajak, kanot eller SUP-bräda. Fiska makrill eller krabbor från bryggan. Vandra eller springa trail på Ramsvikslandets många fina vandringsleder utmed havet. Upptäcka skärgården i motorbåt eller roddbåt. Ni har oändliga möjligheter till bad, både från bryggor, klippor och den långgrunda sandstranden. Det finns en stor bastu på bryggan bara några steg från badet.

Ramsviks restaurang på stranden serverar god mat gjord på lokala råvaror. Frukostbuffén dukas upp varje morgon och det finns lunch, middag och fika. Här njuter du även av en hänförande utsikt över havet och skärgården.

I tävlingsbyn Ramsvik Stugby & Camping upplever ni Järv från att ni vaknar på morgonen tills att ni somnar på kvällen. Dessutom träffar ni en massa andra härliga Järvare. Efter en aktiv dag utomhus, sover ni gott i någon av de 130 mysiga stugorna, med saltstänkt hav som granne.


BOENDEPAKETTill deltagare som medverkar på JÄRV erbjuder vi ett boendepaket som gör att ni kan ha en härlig och bekväm helg tillsammans i naturen med bra service utan att behöva tänka på mat eller andra praktiska saker.

I Boendepaket för 2 vuxna ingår:- Övernattningar i stuga med kök dusch och wc, stugan ligger inom 100 meter från havet

- Frukostbuffé varje morgon - anpassad i tid så att ni hinner äta före start

- Middag varje kväll

- Luncher

- 1 gratis timmes-hyra av kajak/kanot/vattencykel/SUP-bräda, valfri tid under vistelsen

- 1 gratis bastutid, i mån av tid. Bokas i receptionen.

- Lakanset med handdukar

- Avresestädning av stugan

- Gratis parkering för bilen

Maten är i huvudsak lagad på ekologiska och lokalproducerade ingredienser och vi tar hänsyn till alla allergier och specialkost.

Pris på boendepaket  - allt som beskrivs ovan ingår3 nätter 8174 kr för 2 personer

2 nätter 5556 kr för 2 personer

Extra vuxna som bor i samma stuga3 nätter +1747 kr/vuxen

2 nätter +1188 kr/vuxen

Extra barn upp till 12 år som bor i samma stuga3 nätter 942 kr/barn

2 nätter +668 kr/barn

För barnen ingår krabbfiskeutrustning (hink, håv, krabbfiskespö) gratis i boendepaket så att de enkelt kan fiska krabbor vid bryggan.

Så här bokar ni boendepaketet:Fyll i datum nedan och boka paketet online. Kontakta oss på info@ramsvik.nu eller 0523-50303 om ni har några frågor.

Information

Visa
Avbokningsregler

Betalning sker i förskkott. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Bokning

När vill du komma hit?
Ankomst:
Hemresa: