Bra att veta

Här kan du läsa mer om vilken service vi erbjuder på Ramsvik

Ramsvik Stugby & Camping har drivits av samma familj sedan starten 1959. Det är viktigt för oss att ni ska få en bra upplevelse under er vistelse på Ramsvik. Vi och vår personal vill ge er ett personligt bemötande och erbjuda den service ni behöver för en lyckad semester.

Välkomna!

Facaliteter & service

Wifi
Bastu
3 Grillplatser
Tvättmaskiner
Torktumlare
Hunddusch
Servicehus m toaletter, duschar
Båtuthyrning
Sandstrand
Krabbfiskebrygga
Livsmedelsbutik
Spelhall

Bokningsregler, trivselregler mm

Visa
Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03
Inom kort får du en bokningsbekräftelse med faktura via post eller e-mail. Betala inom föreskriven tid - annars stryks bokningen

Betalning

Hela beloppet betalas i förskott (även vid bokning av campingtomter).

Om er betalningsdag på fakturan är densamma som ankomstdagen, kan ni betala vid ankomst. Om ni anländer senare än 18.00, måste ni ringa och bekräfta er bokning med ett kontokortsnummer. Om ni uteblir, debiterar vi ert kort med hyressumman.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt slutstädning av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt slutstädning av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor och husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Funktionshinder

Strandstugorna med 3 bäddar är det bästa boendealternativet för dig med funkionshinder. De har ett rum på 15 kvadratmeter med en enkelsäng och en våningssäng samt ett köksbord med fyra stolar.

Från strandstugan går det en ramp till handikapp-wc/dusch och det går att köra bilen ända intill stugan. Det finns en ramp till bryggan, sandstranden, butiken, receptionen och restaurangen.

Trivselregler

För att bevara den gemytliga stämningen på Ramsvik är det viktigt att visa såväl hänsyn som tolerans mot grannarna. Tänk på ljudnivån. Bjud gärna in grannen på en kaffe på din veranda och upptäck vilken trevlig prick han är, men efter kl 24:00 skall lugn och ro råda på Ramsvik.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och ”den som inte använder flytväst måste vara korkad”. Vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området – lokalisera den som är närmast er.

I sjöbodstuga/villavagn/strandstuga finns brandvarnare och pulversläckare.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna.

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Visa alla paket
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: