_76A1091

Fira högtider på Ramsvik

Det finns alltid något att fira! På Ramsvik kan ni fira med familjens alla generationer, alla uppskattar den natursköna miljön vid havet, mysigt boende och att bli serverad god mat till trevlig havsutsikt.


På Ramsvik finns 123 stugor i olika storlek och bekvämlighet, det finns något för alla, från familjen med små barn till familjen med äldre barn till paret eller ensamresenären med krav på bekvämlighet. Restaurangen ligger fint på stranden med fantastisk havsutsikt och erbjuder en meny som passar de flesta smaker. Det är härligt att hänga tillsammans på Ramsvik, gå mellan strand, lekplats, krabbfiskebrygga och soliga altaner.

76A1391

Fira födelsedagen

Fira födelsedagen i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.
T6A8501

Fira nationaldagen

Fira 6:e juni i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft. Mer…
T6A0171ny

Fira Mors dag

Fira Mors dag i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.
T6A8501

Kristi Himmelsfärd

Fira Kristi Himmelsfärdshelgen i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.
barnfamilj i natur dsc 0008

Fira Valborg

Fira Valborg i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.
midsommarfest p1010850

Midsommar med familjen

Fira midsommar på Ramsvik med familjen, eller varför inte flera familjer tillsammans? Ramsvik är en vacker plats i Bohuslän att…
Restaurang
Med havsutsikt
I vår restaurang kan ni äta god mat, mycket från havet, god dryck och flera olika sorters glass. Avnjutes till fantastisk havsutsikt.
123 Stugor
I olika storlekar
Bo där himmel och hav möts. Vi har sjöbodsstugor och campingtomter för dig som vill bo nära den saltstänkta upplevelsen.
Hallå havet!
Vi är grannar
Klippor, bryggor, långgrund sandstrand – allt ligger vid dina fötter på Ramsvik. Var du än bor hos oss har du havet som granne.
Ankomst:
Avresa: