Åk på klassresa till Ramsvik!

Övernattning i mysiga stugor, god mat och roliga aktiviteter
Fyra killar på klassresa hoppar från en klippa ner på stranden på Ramsvik.

Övernattning i mysiga stugor!

Bo inom 100 meter från havet
Överblicksbild på röda stugor som du/ni kan bo i vid en skolresa på Västkusten.

Roliga aktiviteter!

Äventyr både på havet och på land
Ett gäng ungdomar som spelar fotboll.

Roliga aktiviteter!

Äventyr både på havet och på land
Ett gäng ungdomar som spelar fotboll.

Skolresa / Klassresa till Västkusten

Ramsvik, nära Smögen på Västkusten, är ett bra ställe att åka till på klassresa. Varje år väljer fler än 1700 elever att åka till Ramsvik. Vi hjälper er gärna att ordna en rolig klassresa med äventyr på både land och till sjöss. Vi har flera tips på aktiviteter ni kan göra i Bohuslän. För att det ska bli enkelt för er som arrangerar klassresan, erbjuder vi färdiga skolresepaket med övernattning, mat och roliga aktiviteter. Läs mer nedan.

Boende, Mat och Aktiviteter

Upplev äventyr tillsammans med klassen, vi erbjuder boende i mysiga stugor, god mat och roliga aktiviteter under er klassresa på Ramsvik.

76A2147 e1695284339294

Övernattning i mysiga stugor

När ni är på klassresa på Ramsvik bor ni i mysiga stugor inom 100 meter från havet. Ni bestämmer hur många nätter ni vill bo.
76A1988

Roliga aktiviteter

Trampbåtar, kanoter, kajaker eller hoppa i havet utanför bastun är några av alla aktiviteter som går att göra på Ramsvik.
76A1421

God mat och dryck

Vi erbjuder frukostbuffé, lunch och middag, men det går även att fixa egen mat i stugorna som har självhushåll.
76A2170

Bokning och priser

Är ni inte säkra än på vilka datum ni kan åka på klassresa, om pengarna räcker eller vart ni ska…

Därför ska ni välja oss

Hallå havet!
Vi är grannar
Klippor, bryggor, långgrund sandstrand – allt ligger vid dina fötter på Ramsvik. Var du än bor hos oss har du havet som granne.
Unik natur
Härliga utomhusupplevelser
Ramsvik ligger på en halvö med det storslagna naturreservatet Klippornas Rike.
Familjetradition
Med 65-åriga anor
Ramsvik Stugby & Camping är ett familjeägt företag som startades 1958. Vi är stolta över att varje år dela med oss av vackra Bohuslän och vi har 20 års erfarenhet av att arrangera skolresor.
“Otroligt vackert läge! Bra service. Helt perfekta små söta stugor. Vi kommer definitivt tillbaka! Ramsvik klev rakt in i våra hjärtan!“
Mirja, Tripadvisor

Paket för skolresa

Vi har satt ihop några omtyckta skolresepaket som ni kan ta del av här nedanför. Alla paket är med övernattning i stuga. Sen väljer ni själva om ni vill fixa maten på egen hand i era stugor, eller om ni vill äta frukost, lunch och middag i vår restaurang. Ni kan också välja om det ska ingå aktiviteter i paketet, eller om ni ska ordna egna aktiviteter.

Här är tre förslag på paket. Dessa gäller under veckorna 17-24 och 34-39. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

76A2147 e1695284339294

Skolresepaket endast övernattning

För er som vill ordna mat och aktiviteter på egen hand. I priset ingår övernattning. Eleverna städar stugorna före avresa.…
76A1988

Skolresepaket Ramsvik Special

Ett skolresepaket som innehåller det bästa Ramsvik har att erbjuda! Paketet inkluderar övernattningar, mat och aktiviteter. Vårt mest populära skolresepaket…
skolresa pa ramsvik dsc 0054

Skolresepaket Studieresa

Ett paket med övernattning och mat. För er som vill ordna aktiviteterna själva Här är ett exempel på hur ett…

Hittar ni inget paket för er?

Klassresa på Västkusten

På Ramsvik, nära Smögen på Västkusten, har ni allt ni behöver för en rolig klassresa som avslutning för klassen, eller för en resa i skolans regi som innehåller lektioner och studier ute i naturen. Här har ni boende i mysiga stugor, alla inom 100 meter från havet. Ramsvik ligger i Västra Götaland.

De flesta som besöker på Ramsvik slutar 3:an, 6:an eller 9:an, eller så arrangerar skolan en resa som kick-off på högstadiet eller gymnasiet. Vi erbjuder god mat i Ramsviks restaurang, där kan ni äta frukostbuffé, lunch och middag. Och glass! Men det går även att fixa egen mat i stugorna, de är alla utrustade med självhushåll. På Ramsvik finns en liten livsmedelsbutik som säljer mat, godis, snacks, dryck och glass.

Det finns massor med roliga aktiviteter på Ramsvik, alla ute i naturen. Paddla kanot och kajak, trampa vattencykel, håll balansen på en SUP-bräda, fiska krabbor och makrill, gå tipspromenad över klipporna, bada bastu och hoppa i havet, spela volleyboll, grilla korv och marshmellows på grillplatsen.

Vet ni inte exakt hur många ni är, eller vilka datum ni vill komma, eller om pengarna räcker? Ingen fara, det går bra att göra en preliminär bokning! vi sätter ihop en offert åt er, så kan ni ändra och justera som ni vill.

Förfrågan
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.