Jobba på Ramsvik

Inför varje säsong letar vi efter nya medarbetare som kan ge våra gäster bästa möjliga service. Vill du jobba på Ramsvik? Se våra lediga tjänster och hur du söker dem nedan. Välkommen!

Köksmästare 1 tjänst 24 april-2 oktober

Kockar:

2 tjänster 18 juni-18 augusti

2 tjänster 27 april-30 september

Serveringspersonal:

3 tjänster 27 april-30 september

7 tjänster 18 juni-18 augusti

Butikschef 1 tjänst 10 juni-20 augusti

Butikspersonal 4 tjänster 18 juni-18 augusti

Receptionist/Stugbokare:

2 tjänster 24 april-30 september

1 tjänst 18 juni-18 augusti

Vaktmästare 1 tjänst 18 juni-18 augusti

Lokalvårdare / Stugstädare:

2 tjänster 20 april-6 oktober

1 tjänst 18 juni-18 augusti

Sök våra tjänster genom att skicka cv och personligt brev till personal@ramsvik.nu

Om Ramsvik

Jättekul att du funderar på att jobba hos oss på Ramsvik! Vi vill ge våra gäster väldigt bra service och vi anställer därför dig som brinner för service och att göra andra glada, både gäster och kollegor. Gillar du dessutom att leka pirat och att ta på dig en tomteluva mitt i juli har du hamnat helt rätt. Ramsvik är öppet från sista helgen i april till sista helgen i september. På Ramsvik finns 130 stugor, 20 campingtomter, restaurang, reception, livsmedelsbutik och båtuthyrning. Vi erbjuder också många aktiviteter på havet eller i naturen för både vuxna och barn. Våra gäster är i huvudsak barnfamiljer (på sommarlovet), skolresor (före och efter sommarlovet), bröllopsfirare (på vissa helger), fiskare, dykare, löpare, vandrare, kajakpaddlare och andra som vill njuta av den vackra naturen vid havet. Är du själv intresserad av att paddla kajak, springa eller vandra i naturreservatet eller fiska så är Ramsvik stället för dig. Välkommen med din ansökan!

Har man skoj på jobbet då?

Vi brukar bli ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop på jobbet. Som en stor familj. För att det ska bli lite extra roligt, även på fritiden, har vi Saltstänkta Äventyr för personalen. Alla som jobbar på Ramsvik får ett antal uppgifter att lösa under en månad, allihop i naturen eller på havet. Det kan t ex vara att paddla kajak, ta en tur med motorbåt, göra utflykt till en ö, åka RIB-båt, paddla SUP osv. Man får poäng för varje saltstänkt äventyr man gör och de med högst poäng får en bonus. Det är såklart roligast att göra Saltstänkta Äventyr ihop med sina arbetskamrater. Alla Saltstänkta Äventyr är gratis för anställda på Ramsvik.

Utbildning och utveckling

När du börjar jobba på Ramsvik får du introduktion och utbildning för att känna dig trygg i din tjänst. Du får även utbildning i service och merförsäljning, brand, säkerhet och första hjälpen. Jobbar du i restaurang eller butik får du även kurser i alkoholhantering och livsmedelshygien. Du kommer att ha stor nytta av utbildningarna om du fortsätter att jobba inom besöksnäringen.

Trygghet

Du som jobbar på Ramsvik kan känna dig trygg med att vi följer alla lagar och föreskrifter. Vi upprättar ett anställningsavtal så att du vet vad du har för arbetsuppgifter, hur länge och mycket du ska jobba och vilken lön du får. Du är försäkrad under arbetet, får lagstadgad semesterersättning och du får ett lönebesked där det tydligt står hur mycket du har arbetat och vilken lön och semesterersättning du fått samt vilken skatt som betalats in. Efter anställningen får du ett arbetsgivarintyg. Vi tipsar om att du söker jämkning hos skatteverket om du bara jobbar över sommaren, då behöver du inte betala full skatt på din lön.

Boende

Vi ser helst att du har ett eget boende i närheten av Ramsvik. Om du inte har det, kan vi erbjuda rum i vår personalkorridor med gemensamt kök och badrum.

Välkommen att jobba hos oss på Ramsvik!

Sök våra tjänster genom att skicka cv och personligt brev till personal@ramsvik.nu

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: