76a9256.jpg

Jobba på Ramsvik

Inför varje säsong letar vi efter nya medarbetare som kan ge våra gäster bästa möjliga service. Vill du jobba på Ramsvik? Se våra lediga tjänster och hur du söker dem nedan. Välkommen!


Hela säsongen eller över sommaren?

Till varje säsong söker vi både helsäsongspersonal som jobbar från slutet av april till slutet av september och sommarpersonal som börjar i juni och jobbar till mitten/slutet på augusti.

Lediga tjänster 2024

Helsäsong: 25 april-29 september

Sommarsäsong: juni-augusti

I restaurangen

1 Hovmästare/arbetsledare helsäsong

1 Kock sommarsäsong

Stugor och camping

1 Receptionist sommarsäsong

I butiken

Inga lediga tjänster

Uppdaterat 2024-05-07

Sök våra tjänster genom att skicka cv och några rader om dig själv via e-mail till personal@ramsvik.nu

Om Ramsvik

Jättekul att du funderar på att jobba hos oss på Ramsvik! Vi vill ge våra gäster väldigt bra service och vi anställer därför dig som brinner för service och att göra andra glada, både gäster och kollegor.

Är du dessutom intresserad av att paddla kajak, springa eller vandra i naturreservatet eller fiska så är Ramsvik stället för dig.

Välkommen med din ansökan!

Stugor, camping, restaurang & butik

Ramsvik är öppet från sista helgen i april till sista helgen i september. På Ramsvik finns 123 stugor, 20 campingtomter, restaurang, reception, livsmedelsbutik och båtuthyrning.

Vi erbjuder också många aktiviteter på havet eller i naturen för både vuxna och barn.

Våra gäster är i huvudsak barnfamiljer, skolresor, bröllopsfirare, vandrare, fiskare, dykare, löpare, kajakpaddlare och andra som vill njuta av den vackra naturen vid havet.

Har man skoj på jobbet då?

Vi brukar bli ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop på jobbet. Som en stor familj.

För att det ska bli lite extra roligt, även på fritiden, har vi ”Saltstänkta Äventyr” för personalen. Ett antal uppgifter att lösa under en månad, i naturen eller på havet. Det kan t ex vara att paddla kajak, ta en tur med motorbåt, göra utflykt till en ö, åka RIB-båt, paddla SUP osv. Man får poäng för varje saltstänkt äventyr man gör och de med högst poäng får en bonus.

Utbildning och utveckling

När du börjar jobba på Ramsvik får du introduktion och utbildning för att känna dig trygg i din tjänst. Du får även utbildning i service och merförsäljning, brand, säkerhet och första hjälpen.

Jobbar du i restaurang eller butik får du även kurser i alkoholhantering och livsmedelshygien. Du kommer att ha stor nytta av utbildningarna om du fortsätter att jobba inom besöksnäringen.

Trygghet

Du som jobbar på Ramsvik kan känna dig trygg med att vi följer alla lagar och föreskrifter. Vi upprättar ett anställningsavtal så att du vet vad du har för arbetsuppgifter, hur länge och mycket du ska jobba och vilken lön du får.

Du är försäkrad under arbetet, får lagstadgad semesterersättning och du får ett lönebesked där det tydligt står hur mycket du har arbetat och vilken lön och semesterersättning du fått samt vilken skatt som betalats in. Efter anställningen får du ett arbetsgivarintyg. Vi tipsar om att du söker jämkning hos skatteverket om du bara jobbar över sommaren, då behöver du inte betala full skatt på din lön.

Boende

Vi ser helst att du har ett eget boende i närheten av Ramsvik. Om du inte har det, kan vi erbjuda enkla rum i vår personalkorridor med gemensamt kök och badrum.

Våra kärnvärden

Familjärt

På Ramsvik är stämningen väldigt glad, trevlig och varm. Vi tycker verkligen om våra gäster och vi är glada för att de är hos oss. Vi har ett mycket personligt och trevligt bemötande av alla gäster. Servicen på Ramsvik ska vara bäst i Sverige!

Semester

Vi har en uppriktig vilja att våra gäster ska ha en härlig vistelse hos oss. Vi anstränger oss för att snabbt lösa alla problem en gäst kan ha och se till att de har det så bra som möjligt hos oss.

Fokus

Vi är målinriktade och anstränger oss hårt för att nå våra mål. Vi jobbar med en ständig förbättring av vår produkt. Lönsamheten i verksamheten är alltid prioriterad från minsta detalj till de stora sammanhangen.

Pålitlighet

Vi håller alltid vad vi lovar och vill aldrig att någon ska bli besviken.

Saltstänkta äventyr

Vi är stolta över vår vackra natur och miljö och vi vill att våra gäster ska komma ut och ta del av allt man kan uppleva. Vi vill att de ska ha en aktiv semester tillsammans. Vi samarbetar med andra företag för att skapa unika gästupplevelser, kopplade till naturen och havet.

Våra kärnvärden ska genomsyra de beslut vi tar för verksamheten. Oavsett om det gäller ny inredning i restaurangen, renovering av stugor, nya paket, nya aktiviteter eller personalkläder.

Välkommen till oss!

Välkommen att jobba hos oss på Ramsvik! Sök våra tjänster genom att skicka CV och några rader om dig själv till personal@ramsvik.nu

Ankomst:
Avresa: