En kvinna och en man i bröllopskläder som kysser varandra med havet i bakgrunden.
bro-llop-dsc_0026.jpg
mg_9974-kopia.jpg
mg_9987-kopia.jpg

Bröllop på Västkusten

Ramsvik är inte bara en underbar plats för semester, utan här finns också alla förutsättningar för ett perfekt bröllop på Västkusten och en oförglömlig bröllopsfest.


Ramsviks vackra läge i ett naturreservat vid havet har gjort att många väljer att gifta sig här. Vi vet att ett bröllop här på Västkusten blir en mycket minnesvärd och uppskattad högtidsdag – för såväl brudparet som gästerna. Vigselakten har man antingen i någon av de vackra kyrkorna i Hunnebostrand, Bovallstrand, Smögen, Kungshamn eller i kapellet på Hållö. Många väljer att vigas på Ramsviks klippor med kyrklig eller borgerlig vigselförrättare. Vi kan visa er till magiskt vackra platser.

Vår restauranglokal har plats till upp till 100 sittande gäster och har fantastisk havsutsikt – perfekt lokal för bröllopsfesten. Vi hjälper er att planera festen med mat, dryck, dukning och allt annat som hör till. Om ni har vigseln i någon av kyrkorna på fastlandet, kan ni åka båt till festlokalen. Det finns flera olika båtar som går att chartra och bryggan ligger precis intill festlokalen. Gästerna kan bo i stugor inom 100 meter från lokalen. Kom gärna och titta på lokalen! Vi är på plats från slutet av april till början av oktober.

Den bästa festen håller på i dagarna tre…vi arrangerar gärna en grillfest ”All you can eat BBQ” dagen före festen och en brunch dagen efter. Då får ni gott om tid att umgås med era gäster som ofta kommer långväga ifrån.

Restaurangen går att abonnera under vissa lördagar i perioderna vecka 18-22 samt i vecka 36-39. Hör av dig för att få reda på lediga datum.

För att abonnera lokalen för en privat fest måste antalet vuxna gäster vara minst 60 pers. Max antal sittande är 102 pers. 

Kyrkor, vigselförrättare, fotograf mm

Visa
Hunnebostrands Kyrka, Bovallstrands Kyrka och Tossene Kyrka

Tel: 0523-500 34

Kungshamns Kyrka, Smögens Kyrka och Askums Kyrka

Tel: 0523-300 51

Hållö kapell

Boka kapellet för kyrkliga vigslar kontaktperson Inger Damre tel 0739-396632

Vigselförrättare

För kontaktinformation till kommunens borgerliga vigselförrättare, klicka här.

Stéphane Maréchal – bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Hunnebostrand. Skicka mail till Stéphane eller besök hans hemsida.

Hårstudion i Hunnebostrand – Brud och festfrisyr

Jeanette Lans hjälper ett 30-tal brudpar varje år med brudfrisyr och festfrisyr . Titta gärna in på hennes hemsida.
epost: info@harstudion.eu, mobilnr. 0762-251588.
Södra Strandgatan 17

Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: