_T6A0171ny

Fira Mors dag på Ramsvik

Fira Mors dag i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.


Tips för Mors dag

Om mor gillar att vandra i vacker natur, så är Ramsviks vandringspaket mycket populärt med vandring i naturreservatet i kombination med god mat och övernattning i mysiga stugor. Om ni hellre vill fixa mat på egen hand eller äta de måltider ni vill i restaurangen, så går det bra att hyra en stuga utan att boka paket. Om ni är många som vill äta tillsammans i restaurangen, har vi möjighet att erbjuda mat för större eller mindre grupper.

 t6a9882

Hyr stuga på Ramsvik

Välkommen att hyra stuga på Ramsvik Stugby & Camping, en mil norr om Smögen på Västkusten.
 t6a8715

Vandringspaket på Ramsvik

Vandra i Ramsvikslandets naturreservat i Bohuslän på Västkusten, ät god mat med härlig havsutsikt och sov gott i stuga med…
 t6a9853

Mat för grupper

Är ni en grupp, företag, bussresa eller större sällskap som vill äta tillsammans i vår restaurang? Välkomna!
“Otroligt vackert läge! Bra service. Helt perfekta små söta stugor. Vi kommer definitivt tillbaka! Ramsvik klev rakt in i våra hjärtan!“
Mirja, Tripadvisor

Service på Ramsvik på Mors dag

Restaurang, butik och reception är öppna från kl 8 på morgonen till kl 20 på kvällen (restaurangen är öppen längre). Frukostbuffé serveras kl 8-10.30, mat går att beställa från kl 12 till kl 20 och det finns möjlighet att hyra motorbåtar, kanoter, kajaker, vattencyklar och SUP-brädor när som helst under receptionens öppettider.

Varmt välkomna till Ramsvik på Mors dag!

När vill du besöka oss?
Ankomst:
Avresa: