Janni_Christoffers_bröllop2023051316.25
Janni_Christoffers_bröllop2023051316.26-5
bro-llop-dsc_3944.jpg
bro-llop-dsc_3944.jpg

Festlokal på Västkusten

Restaurangen på Ramsvik är vacker i sig själv och har panoramafönster ut mot havet. En trevlig festlokal på Västkusten.


Restaurangen på Ramsvik är en populär festlokal med plats för upp till 100 sittande gäster. Här har många bröllop firats till långt in på småtimmarna, men även 40-, 50- och 100-årsfester har rivits av i denna vackra lokal. Det finns en fin uteservering med kvällssol på norrsidan, som är den perfekta platsen för en champagneskål eller lite livsfilosoferande efter midnatt.

Vi har serveringstillstånd och fullständiga rättigheter i festlokalen och ni får därför inte ta med er egen alkohol i lokalen. Man får inte heller ta med sig alkohol ut från serveringslokalen. Många frågar om just den saken, men vi brukar istället tillsammans med festarrangören välja drycker från Systembolagets sortiment och sedan returnera alla oöppnade flaskor. Därmed betalar man bara för de drycker som gått åt.

Vi har arrangerat många fester här och kan hjälpa er med många tips som kommer att förgylla er fest och göra den till ett minne för livet.

Restaurangen kan abonneras för privat fest under några lördagar i perioderna v.17-22 samt v.36-39 varje år. Hör av dig för att få reda på lediga datum.

För att abonnera lokalen privat krävs minst 60 vuxna gäster. Vi har plats för maximalt 102 sittande gäster. 

Priser, utrustning och regler

Visa
Priser

Priset för att abonnera lokalen för en fest inkl städning (ej disk) är 14900 kr (2024-25). För varje stuga som bokas åt era gäster drar vi av 100 kr på lokalhyran.

För att abonnera lokalen för en privat fest krävs minimum 60 vuxna gäster. Max antal sittande gäster är 102 st.

Utrustning

Lokalen är utrustad med bord och stolar. Det finns en musikanläggning som ni kan hyra för 500 kr. Då ingår även högtalare och mixer som kan användas om ni har ett band som ska spela samt en projektor som kan användas under middagen om någon talare vill visa bilder/film.

Porslinet som ingår i hyran är enkelt med vita tallrikar, bestick och glas från Ikea. Det finns även champagneglas, vinglas, ölglas och avecglas för 100 personer.

Regler

Festen får hålla på till kl. 02:30 på natten, därefter ska lokalen utrymmas, så det är tomt vid 03:00. Utomhus får inte musik spelas efter kl 01:00. Egna alkoholhaltiga drycker får ej medföras in i lokalen. Alkoholhaltiga drycker som är inköpta av oss får ej föras ut ur lokalen. I lokalen innefattas även uteserveringen, verandan under tak, dansbanan samt balkongen. Om något i lokalen förstörs av festsällskapet blir ni debiterade för detta.

Hyran för lokalen betalas 30 dagar efter definitiv bokning och återbetalas ej vid avbokning. Övrigt betalas efter festen. Det går att göra en större inbetalning i förskott för att slippa betala allt efter festen.

Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: