_76A1091

Gruppresor på Ramsvik

Ramsvik är perfekt att besöka i grupp, en vacker plats i naturen att umgås och utöva utomhusupplevelser tillsammans. Det finns boende till alla, restaurangen kan ordna mat och läget i naturen gör att alla är kvar på platsen. Havet och naturreservatet gör att möjligheterna är många på Ramsvik. Alltifrån fiske, kajakpaddling, dykning, vandring och traillöpning till bröllopsfest och gemensam grillning.


brollop vastkusten

Bröllop och Fest

Med restaurangens fina läge vid havet och många stugor där gästerna kan bo är Ramsvik en bra plats för bröllop och fest
Trailrunning DSC 9788

Läger och evenemang

Med 124 stugor, platser för husbilar, husvagnar och tält, restaurang med möjlighet att servera upp till 350 ätande och närheten…
76A1204 e1695279883430

Skolresa

Ramsvik, nära Smögen på Västkusten, är ett bra ställe att åka till på klassresa. Varje år väljer fler än 1700…

Därför ska ni välja oss

Hallå havet!
Vi är grannar
Klippor, bryggor, långgrund sandstrand – allt ligger vid dina fötter på Ramsvik. Var du än bor hos oss har du havet som granne.
Unik natur!
Som gjord för utomhusupplevelser
Ramsvik ligger på en halvö med det storslagna naturreservatet Klippornas Rike. Vandra, strosa eller bara njut av det du ser.
Familjetradition
Med 65-åriga anor
Ramsvik Stugby & Camping är ett familjeägt företag som startades 1958. Vi är stolta över att varje år dela med oss av vackra Bohuslän och vi har 25 års erfarenhet av gruppresor.
“Otroligt vackert läge! Bra service. Helt perfekta små söta stugor. Vi kommer definitivt tillbaka! Ramsvik klev rakt in i våra hjärtan!“
Mirja, Tripadvisor
76A1091

Grupp-paket

Vi erbjuder grupp-priser på övernattning. I det här paketet ingår frukostbuffé, lunch och middag, lakan, handdukar och avresestädning.
hyra stuga med havsutsikt2

Grupper – pris för endast boende

Vi erbjuder specialpris på övernattning för grupper om minst 20 personer. Pris på övernattning i stuga för grupper om minst…
Förfrågan
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: