Gästbok
Ramsvik Stugby & Camping, 456 92 Hunnebostrand
Skriv ett inlägg

Benny Hanssen - 18 augusti, 2020

Hej Vi lever i en svår tid där koronaepidemin styr våra liv. Detta har lett till att det i år inte har varit tillåtet att besöka er på Ramsvik. För oss har det blivit en årlig tradition och sommaren blir inte densamma utan Thorbjørn och krabbrace, krabbefiske på piren och det goda livet vid vattnet. Stora och små har saknat er alla och den underbara platsen Ramsvik är. Nu korsar vi fingrarna om att världen kommer att vara "normal" igen så snart som möjligt så att vi kan fortsätta att besöka vårt paradis. Hoppas allt är bra med er alla! mvh Benny Hanssen m/familj Askim Norge

Hemort

Norge

Senaste besök

Juli 2019

Betyg: 0 av 5

Svar från Ramsvik

Hei Benny med familj!

Sommaren på Ramsvik har varit bra - mycket bättre än man kunde tro när det var som mest osäkert i våras inför säsongen.  Våra gäster har varit väldigt duktiga på att följa våra policies och FHMs råd och riktlinjer.  Fast det är klart - en säsong utan Krabbrace känns ju som ett hårdare slag för idrottsvärlden än ett inställt EM i fotboll och Sommar-OL.  Vi får hoppas att situationen är normaliserad till nästa säsong och att vi kan köra både Krabbrace och Piratfest/Tomtefest 2021.  Red Devil har sagt att han har utnyttjat den förlorade säsongen 2020 till att träna in ett helt nytt taktiskt upplägg för kommande säsong. Och Blue Bird har köpt nya sådana där skor med tjock, mjuk sula för att kunna komma i väg snabbt i starten och hålla ett högt tempo ända in i mål...

Välkomna till Ramsvik 2021!!

Torbjörn & Annika med personal

Camilla Johansson - 11 juli, 2020

Hej Tack för en härlig vistelse i era 5 personersstugor med havsutsikt. Underbar natur precis runt knuten. Stort utbud vad gäller aktiviteter. Tipspromenaden var fantastisk. Trevlig personal överallt. Bra info om Covid. Vi kommer åter!! Trevlig sommar!!

Hemort

Motala

Senaste besök

20200706-0709

Betyg: 4 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Camilla!

Kul att höra att ni haft en härlig vistelse här hos oss på Ramsvik!  Naturen är verkligen storslagen och det är många som upptäckt Ramsvikslandet nu. Västkuststiftelsen har gjort iordning alla vandringsleder i vintras och det har blivit jättebra.

Också roligt att höra att vår trevliga personal har givit välkomnande service. Det ska jag framföra till dem!

Välkomna åter!  Vi kanske ses igen senare i år eller till nästa säsong!

Torbjörn

lasse - 31 juli, 2019

Tack för en trevlig vistelse! Vad är det för morgonluft som spelas i samband med informationen?

Hemort

Karlskoga

Senaste besök

2019

Betyg: 4 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Lasse!  

Kul att höra att ni trivdes och hade en fin vistelse hos oss på Ramsvik!

Trudelutten vi spelar på morgonen heter "Chiclete com Banana"  (=banantuggummi) och framförs av den brasilianska sångerskan Gal Costa.

 

Sabina - 8 juli, 2018

Hej !! Jag och min man ska till Smögen nästa vecka. Men vi har en fråga kommer fortfarande Björn Nilsson till er och sjunger om han gör det vilken dag? Vi bara älska honom! MVH Sabina/Magnus

Hemort

Osby

Senaste besök

4 årsen

Betyg: 5 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Sabina och Magnus!  Härligt att ni ska till Smögen nästa vecka!  Det fantastiska vädret verkar ju fortsätta och idag hade vi t o m 21,5 grader i havet kl 8:00 på morgonen.  Björn Nilsson kommer tyvärr inte att spela på Ramsvik denna sommar. Han har små barn och kan inte åka så långt bort från Göteborg längre. Vi saknar honom också, men vi har bokat flera andra bra trubadurer här på Ramsvik.  Varje måndag, fredag och lördag under högsommaren har vi levande musikunderhållning på scenen i Ramsviks restaurang. Nästa vecka är det Busy Road på måndag, Walter & the Cajon på fredag (direkt efter vårt klassiska Krabbrace) och Rocktrubaduren på lördag. Välkomna!

Maria Hagelin-Lundblad - 17 juni, 2018

Undrar om ni har nån underhållning på kvällarna ?

Hemort

Forshaga

Senaste besök

Betyg: 0 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Maria!  Ja, vi har mycket som händer på Ramsvik i sommar. I restaurangen kommer vi att ha live musikunderhållning nästan varje måndags-, fredags- och lördagskväll under högsäsongen (midsommar - 18 juni).  Vi också Music Quiz för hela familjen varje söndagskväll kl 19:00. Välkomna!!
Skriv ett inlägg

Fyll i fälten nedan och berätta vad du tyckte om din vistelese
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5