Gästbok
Ramsvik Stugby & Camping, 456 92 Hunnebostrand
Skriv ett inlägg

Sabina - 8 juli, 2018

Hej !! Jag och min man ska till Smögen nästa vecka. Men vi har en fråga kommer fortfarande Björn Nilsson till er och sjunger om han gör det vilken dag? Vi bara älska honom! MVH Sabina/Magnus

Hemort

Osby

Senaste besök

4 årsen

Betyg: 5 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Sabina och Magnus!  Härligt att ni ska till Smögen nästa vecka!  Det fantastiska vädret verkar ju fortsätta och idag hade vi t o m 21,5 grader i havet kl 8:00 på morgonen.  Björn Nilsson kommer tyvärr inte att spela på Ramsvik denna sommar. Han har små barn och kan inte åka så långt bort från Göteborg längre. Vi saknar honom också, men vi har bokat flera andra bra trubadurer här på Ramsvik.  Varje måndag, fredag och lördag under högsommaren har vi levande musikunderhållning på scenen i Ramsviks restaurang. Nästa vecka är det Busy Road på måndag, Walter & the Cajon på fredag (direkt efter vårt klassiska Krabbrace) och Rocktrubaduren på lördag. Välkomna!

Maria Hagelin-Lundblad - 17 juni, 2018

Undrar om ni har nån underhållning på kvällarna ?

Hemort

Forshaga

Senaste besök

Betyg: 0 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Maria!  Ja, vi har mycket som händer på Ramsvik i sommar. I restaurangen kommer vi att ha live musikunderhållning nästan varje måndags-, fredags- och lördagskväll under högsäsongen (midsommar - 18 juni).  Vi också Music Quiz för hela familjen varje söndagskväll kl 19:00. Välkomna!!

Annika Allansson-Hellström - 11 juli, 2017

Tillbaka hemma efter en som vanligt go´ vecka på ramsvik. Det enda som jag skulle vilja ändra på Ramsvik ,är att det skulle vara bra att ha någor stugor som förbjuder rökning både inne och på altanen. Så slipper vi ickerökare att få röken det i våra stugor. Förövrigt så har Ramsvik allt man kan önska sig! Speciellt för ett trevligt bemötande i alla hörn. Ett extra plus för att ni fixat gratis wifi :-) Vi ses snart igen

Hemort

Ulricehamn

Senaste besök

2017 v.27

Betyg: 5 av 5

Svar från Ramsvik

Tack, Annika, alltid trevligt när ni kommer och besöker oss.  Vi tar till oss alla synpunkter och funderar på hur vi kan förbättra vår service framöver.  Välkomna åter!

Ulrika - 8 juni, 2017

Har precis kommit hem efter ett par härliga dagar i Ramsvik. Var med dotterns klass på skolresa där vi hade bokat ett specialpaket för klassen. Alla hade jättekul och vi trivdes. Trevlig personal,god mat. Det enda som får minus av mig är sovloften med en liten stege att ta sig upp på. Är man i medelåldern och början med lite kroppskrämpor så är det inte att rekomendera. Man får krypa på knä och det blir svårt att bädda samt städa. Annars har det varit till belåtenhet.

Hemort

Floby

Senaste besök

4/6-6/6

Betyg: 4 av 5

Svar från Ramsvik

Tack Ulrika!  Kul att ni trivdes och hade en bra vistelse hos oss. Välkomna tillbaka till Ramsvik!

Anders - 30 juni, 2016

Hemma igen efter några sköna dagar på Ramsvik, i år var det för 10 året på rad. Ramsvik är en oas att komma till, det görs några förändringar vart år men behåller sin charm och själ, längtar redan till nästa besök.

Hemort

Lund

Senaste besök

26/6-29/6

Betyg: 5 av 5

Svar från Ramsvik

Tack för berömmet, det värmer!  Välkomna tillbaka snart igen!  Vi har säkert hittat på något nytt till nästa gång också...
Skriv ett inlägg

Fyll i fälten nedan och berätta vad du tyckte om din vistelese
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5