Gästbok

Gästbok Läs vad andra säger eller tyck till själv, vi älskar feedback!

Michaela Bruzell – 2023-06-04

Vi har haft en underbar helg med vår hund i en ministuga – den var inte alls så mini som vi trodde ! Och den låg bäst nere vid vattnet och nära servicebyggnaden Vi vandrade med våra vänner båda dagarna och fick bra tips på rundor från receptionen – ravinen var magisk !

Hemort

Falkenberg

Senaste besök

3-4 juni 2023

Betyg 5 av 5

Svar från Ramsvik

Härligt att höra att ni hade det bra och att ni gillade våra klassiska ministugor, ett minne från 60-talet då de första byggdes här på Ramsvik.  Härligt väder i början på juni och det brukar det faktiskt vara varje år konstigt nog.  Det finns många vandringar och ännu fler POIs att upptäcka här på Ramsvik när ni kommer tillbaka nästa gång. Kanske sent i augusti eller i början av september. Då är det också extra härligt på Ramsvik.  / Torbjörn

Emilia – 2023-04-13

Väldigt dålig förklaring vart hundstranden va. Dålig stuga när man hade hund med sig iallafall för oss

Hemort

Småland

Senaste besök

2022

Betyg 1 av 5

Svar från Ramsvik

Hej Emilia!  

Det var tråkigt att vi förklarade dåligt var stranden där hundar är välkomna ligger. Den ligger bara ca 100m längre bort efter den vanliga badstranden och är en trevlig liten sandstrand där det är väldigt långgrunt och trevligt för hundar som gillar att springa och leka i vattnet och jaga bollar.  Där finns också släta klippor och gräsytor perfekta för picknick.

Vi har stugor i många olika storlekar och prisklasser och varje klass finns det några där husdjur är välkomna också.  Utförlig beskrivning av varje stugmodell finns här på hemsidan. Ministugan är den minsta och Västkuststugan är den största och bekvämaste. Vill man ställa ytterligare frågor om stugans utförande så svarar våra receptionister på bokningstelefonen.  

Hoppas ni vill komma tillbaka till oss på Ramsvik med härliga vandringar i naturreservatet runt knuten!

Soliga hälsningar,

Torbjörn 

Lotta – 2022-07-19

Tack för en fantastisk vecka i Ramsvik! Alla barn i åldrarna 7-12 i sällskapet har haft fullt upp med fiske, lek, disko, aktiviteter, basket, krabbfiske, bastu och bad hela veckan. Även vi vuxna har stortrivts! Tack för vänlig och proffsig service och en stuga som passade oss perfekt! Att upptäckta naturen via vandringslederna var både spännande och ljuvligt och solnedgången sista kvällen från klipporna var en fantastisk avslutning. Vi lär komma tillbaka!

Hemort

Ystad

Senaste besök

Juli 2022

Betyg 5 av 5

Svar från Ramsvik

Tack, Lotta, för de värmande orden!

Ja, barn har det ofta härligt här med krabbfiske och bad i havet samt våra aktiviteter.  Och har barnen det bra, så har föräldrarna det bra, eller hur?

Välkomna åter!

Margreth Strandberg – 2022-06-18

Vi tillbringade tre härliga dagar i fembäddars sjöstuga. Ramsvik håller mycket mer än dom lovar!!

Hemort

Malmö

Senaste besök

Juni 2022

Betyg 5 av 5

Svar från Ramsvik

Härligt att höra!  Vi önskar er välkomna tillbaka nästa säsong!

Benny Hanssen – 2020-08-18

Hej Vi lever i en svår tid där koronaepidemin styr våra liv. Detta har lett till att det i år inte har varit tillåtet att besöka er på Ramsvik. För oss har det blivit en årlig tradition och sommaren blir inte densamma utan Thorbjørn och krabbrace, krabbefiske på piren och det goda livet vid vattnet. Stora och små har saknat er alla och den underbara platsen Ramsvik är. Nu korsar vi fingrarna om att världen kommer att vara ”normal” igen så snart som möjligt så att vi kan fortsätta att besöka vårt paradis. Hoppas allt är bra med er alla! mvh Benny Hanssen m/familj Askim Norge

Hemort

Norge

Senaste besök

Juli 2019

Svar från Ramsvik

Hei Benny med familj!

Sommaren på Ramsvik har varit bra – mycket bättre än man kunde tro när det var som mest osäkert i våras inför säsongen.  Våra gäster har varit väldigt duktiga på att följa våra policies och FHMs råd och riktlinjer.  Fast det är klart – en säsong utan Krabbrace känns ju som ett hårdare slag för idrottsvärlden än ett inställt EM i fotboll och Sommar-OL.  Vi får hoppas att situationen är normaliserad till nästa säsong och att vi kan köra både Krabbrace och Piratfest/Tomtefest 2021.  Red Devil har sagt att han har utnyttjat den förlorade säsongen 2020 till att träna in ett helt nytt taktiskt upplägg för kommande säsong. Och Blue Bird har köpt nya sådana där skor med tjock, mjuk sula för att kunna komma i väg snabbt i starten och hålla ett högt tempo ända in i mål…

Välkomna till Ramsvik 2021!!

Torbjörn & Annika med personal

Skriv i gästboken
Fyll i fälten nedan och berätta vad du tyckte om din vistelese
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Betyg
Ankomst:
Avresa: