Håll ert evenemang hos oss!

500 bäddar och restaurang mellan natur och hav
Trailrunning DSC_9788

Läger och Evenemang på Västkusten

Med 124 stugor, platser för husbilar, husvagnar och tält, restaurang med möjlighet att servera upp till 350 ätande och närheten till hav och natur är Ramsvik en perfekt plats att förlägga ett evenemang, träff eller läger på.

Vill ni arrangera ett läger eller event på västkusten? På Ramsvik får ni hjälp med all markservice så att ni själva kan ägna er helt och hållet åt ert specialintresse. Vi utgår från er budget och offererar enligt era önskemål.

Evenemang med utomhusupplevelser

Vandring, sportfiske, naturfotografering, kajakpaddling, traillöpning, sportdykning, geocaching, mountainbike… Ramsviks läge i ett naturreservat vid havet gör att alla förutsättningar finns på plats. Vi erbjuder övernattning för upp till 500 personer i mysiga stugor, god mat i restaurangen och ser till att allt fungerar under ert evenemang.

124 stugor
Nära havet
Bo där himmel och hav möts. Vi har sjöbodsstugor och campingtomter för dig som vill bo nära den saltstänkta upplevelsen.
Restaurang
Frukost, lunch, middag
Restaurangen har 100 platser inomhus, 40 platser utomhus under tak och ytterligare 80 platser utomhus. Vi har servetat upp till 350 frukost, lunch och middag och vi anpassar tider och mat efter deltagarnas önskemål.
Läget!
Mellan hav och natur
Anläggningen ligger mellan hav och natur, i Ramsvikslandets naturreservat.

Läger och evenemang som ofta besöker oss

Icebug Xperience West Coast Trail

Sedan 2014 har Ramsvik en gång per år förvandlats till officiell tävlingsby för evenemanget Icebug Xperience West Coast Trail, ett traillöpar-och vandringsevent som arrangeras av skoföretaget Icebug. Icebug står för bansträckning, funktionärer och transporter. Vi på Ramsvik ser till så att Icebugs eventpersonal och drygt 300 av de 800 deltagarna bor bra, äter ekologisk, närproducerad och god mat samt att de får en riktigt bra upplevelse runt omkring loppet.

Järv Äventyr

Järv är en äventyrstävling för både familjer och vuxna med aktiviteter som liknar de man ser i Mästarnas Mästare och Sveriges starkaste familj. Evenemanget startade 2019 och Ramsvik är tävlingsby. På Ramsvik bor tävlingsledningen samt drygt 300 av de 1000 deltagare som är anmälda till evenemanget. Alla aktiviteter genomförs på Ramsviks strand, på havet och i naturreservatet.

Icebug Xperience West Coast Trail 2024

Vi på Ramsvik är stolta över att vara tävlingsby när Icebug Xperience West Coast Trail 2024 går av stapeln 6-8…

Järv Äventyr

En äventyrstävling med kluriga utmaningar under två aktiva dagar i vackra Bohuslän Vi på Ramsvik är glada över att vara…

Ramsviks Trail

År 2021 startade företaget Arena Time evenemanget Ramsviks Trail, ett traillöpar-event på Ramsvikslandet där deltagarna springer två olika sträckor i Ramsvikslandets naturreservat. Ramsviks Trail är ett en-dags-event, men tävlingsledningen och flera deltagare bor på Ramsvik.

Dykarläger

Flera dykarklubbar lägger årligen sitt dykläger på Ramsvik. Fördelarna med Ramsvik är att det är nära till Smögen, enkelt att lägga till med båt och utgå med dykturer från vår brygga. Det är också nära till flera fina dykställen. Bastun vid bryggan är också uppskattad. Klubbarna tar med egen utrustning, båtar och kompressorer för att fylla luft. Båtramp finns i Hunnebostrands hamn (10 minuters båtväg från Ramsvik), och vi erbjuder båtplatser och 3-fasuttag. Deltagarna bor i stugor hos oss på Ramsvik. Vissa klubbar väljer att fixa maten själva i stugorna, andra äter frukost, lunch och middag i vår restaurang.

Kajakläger

Vi besöks årligen av föreningar, te x från Friluftsfrämjandet, som arrangerar kajakhelg på Ramsvik. Sandstranden intill stugbyn är perfekt som utgångspunkt för paddling. Enkelt att ta sig i och ur kajaken och gott om plats för många kajaker samtidigt. Föreningarna tar med egen utrustning och vi ordnar övernattning och mat.

Skolresor

Ramsvik besöks varje år av ca 1700 elever på klassresa. På Ramsvik erbjuder vi övernattning i mysiga stugor, roliga aktiviteter och god mat.

Skolresa

Ramsvik, nära Smögen på Västkusten, är ett bra ställe att åka till på klassresa. Varje år väljer fler än 1700…

Roliga aktiviteter

Trampbåtar, kanoter, kajaker eller hoppa i havet utanför bastun är några av alla aktiviteter som går att göra på Ramsvik.

Övernattning i mysiga stugor

När ni är på klassresa på Ramsvik bor ni i mysiga stugor inom 100 meter från havet. Ni bestämmer hur många nätter ni vill bo.
“Ramsvik är utomjordiskt vackert, kanske det vackraste stället på hela västkusten. Att få vandra, springa, paddla och dyka här var att uppleva det från alla håll“
Annelie Pompe, Äventyrare
Förfrågan
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.