Camping nära Smögen och Hunnebostrand på Västkusten

På Ramsvik Stugby & Camping kan du bo i campingstuga, eller ta med egen husvagn, husbil eller tält.

När vill du besöka oss?
Ankomst:
Avresa:
Läs mer om våra trygga avbokningsvillkor
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

campingstuga va stkusten

Campingstugor på västkusten – Ramsvik Stugby & Camping

Stugby vid havet i Bohuslän med 124 campingstugor med 2 till 7 bäddar. Boka din campingstuga på västkusten, på Ramsvik…
camping mg 2112

Plats för husbil /husvagn

Lugnet är Ramsviks campingområde och ligger 350 meter ifrån stugbyn, restaurangen och stranden. På Lugnet finns det 9 campingtomter med…
camping mg 2142

Tältplats

Lugnet är Ramsviks campingområde och det ligger 350 meter ifrån stugbyn, restaurangen och stranden. På Lugnet finns det 11 tältplatser…
“Då jag har besökt Ramsviks stugby med husbil, så är jag ganska nöjd med campingen. Lite trångt att ta sig dit, men dess då trevligare när man väl är på plats. En plats som passar sig att besöka under för och eftersäsong.“
Per, Tripadvisor

Ramsvik är en mysig camping på västkusten, med 124 campingstugor och uthyrningshusvagnar samt 24 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Alla inom 100 meter från havet. Ramsvik ligger 1 mil norr om Smögen, precis utanför Hunnebostrand, ett fantastiskt läge i Bohuslän. På Ramsvik finns aktiviteter för hela familjen. Paddla kajak, vandra i naturreservatet, fiska krabbor, bada från stranden, ta en tur i motorbåt, eller bara sitt på en klippa och njut av det vackra Bohuslän. Välkomna!

Plats för husvagn, husbil och tält bokas via email på info@ramsvik.nu, eller via telefon 0523-50303.

Ramsvik är medlemmar i Camping Västkust och SCR.

Lugnet är Ramsviks plats för camping med Husvagn, husbil och tält. En mil från Smögen och Hunnebostrand i Bohuslän.
När vill du besöka oss?
Ankomst:
Avresa: