Västkuststuga 5 bäddar

Ramsviks bekvämaste boende. Passar bäst för barnfamiljer och par som vill ha extra komfort.
Boka stuga

NYBYGGDA 2022! Västkuststugorna ligger inom 100 meter från havet och sandstranden och ni får känna havsluften och har nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra både från brygga och från båt.

Västkuststugorna är Ramsviks bekvämaste boendealternativ. Stugan är 45 kvadratmeter och känns stor och rymlig. Två av stugorna är tillåtna för husdjur, ange att ni har husdjur vid bokning.

OBS! Stugorna är inte färdigställda än och bilderna är tagna från arkitektens skisser och kan avvika från verkligheten.

Snabbfakta

Storlek: 45 kvm
Antal rum: 2 sovrum + allrum/kök
Dubbelsäng, 2 enkelsängar, överslaf
WC och Dusch
Altan
Tv
Ej tillåten för husdjur
Parkeringsplats ingår
Fritt wi-fi
Diskmaskin

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Västkuststugan har ett trevligt allrum med kök, TV och soffa. Köksbordet med fem stolar utgör en bra matplats. Föräldrarnas sovrum har en dubbelsäng (160 x 200 cm) och garderob med bra plats för alla kläder. Barnens rum har två enkelsängar (80 x 200 cm), en överslaf (80 x 200 cm) och små förvaringsutrymmen. I det fräscha badrummet finns dusch och wc.

I västkuststugan är det bra att bo med små barn eftersom det finns plats för resesäng, barnstol och det går att ta in barnvagnen.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Köket är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, diskmaskin, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I västkuststugan finns också städutrustning, brandsläckare, täcken och kuddar. Uteplatsen har bord och fyra stolar. Stugan har TV så att ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Gratis wi-fi.

Parkering

Alla stugor har en egen numrerad parkeringsplats. Om ni kommer med två bilar, finns extra parkering, 400 meter från stugan, att hyra för 100 kr för hela vistelsen.

Uppvärmning

Elradiatorer i sovrummen och allrummet.

Uteplats

Utanför stugan finns en möblerad uteplats (utan tak).

Bokning och betalning

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan ska städas före avresa. För ostädad stuga debiteras ni 1000 kr.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestädning av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Två av Västkuststugorna är tillåtna för husdjur. Det finns även andra stugor där man får ha hundar. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning

När vill du komma hit?

Bokningen laddas...

Trygga avbokningsvillkor Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Ankomst:
Hemresa: