Mat & Dryck

Välkommen till hjärtat i ramsvik stugby och camping: Restaurangen!

Vi vill ge dig en familjär upplevelse i en unik skärgårdsmiljö! I möjligaste mån beställer vi våra råvaror från nära och kära.

All fisk och skaldjur vi serverar är MSC-märkt och kommer från Smögens Fiskauktion (Bröderna Samuelssons på Smögen) med fisk som fiskats i våra vatten mellan Sverige och Danmark. MSC-märkningen står för ett hållbart fiske, där man fiskar med rätt storlek på maskor i nätet bl.a. för att fiskarna ska ha hunnit att reproducera sig.

Fläskkött till vår BBQ-buffé såsom kamben, korvar och grillbacon kommer från lyckliga grisar på Möhällerns Gård och Berglyckes Gård i Tanum och Sotenäs. Nötköttet (grillad biff) kommer bl.a. från Kustcharkens egna gård och betande kor på Ramsvik. Även vår Ramsviksburgare är gjord på kött från dessa kor. Kustcharken är ett lokalt charkuteri som erbjuder närproducerat kvalitetskött med fokus på kvalitet och miljö.

Kyckling köper vi via Johan i Hallen och ofta, men inte alltid, kommer den från Mowitz i Trollhättan som föder upp lyckliga pippiar.

Frukt & grönt tar vi hem från Aroma, ett företag i Göteborg som erbjuder oss goda, närodlade frukter och grönsaker och har en väl utvecklad policy för att främja både miljö och kvalitet.

Smaklig spis!

 

Frukostbuffé serveras dagligen kl 8.00-10.30

Färska frallor, pålägg, fil, yoghurt, flingor, kokt ägg, frukt, kaffe, te, juice

Vuxen 95 kr, Barn 3-12 år 50 kr, Barn 0-2 år gratis

 

Menyn läggs upp här när vi närmar oss säsongen 2020.

Restaurangen 2020

Öppet 30/4-27/9
Frukostbuffé alla dagar 08.00-10.30
18/6-15/8 Full service 08.00-24.00
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: