mg_9708-kopia.jpg

Familjefisketur

Åk med Smögens Fiske & Skärgårdsturer på fisketur i Smögens skärgård


Följ med yrkesfiskarna på Smögens Fiske & Skärgårdsturer på en familjefisketur i Smögens skärgård. Fisketuren utgår från sjöboden på Sälebådsvägen i Hasselösund, Smögen, under Smögenbron. Turen är på 3 timmar där ni börjar med att gå ut och fånga makrill. Området ni fiskar på ligger 15 minuter väster om Smögen. Fisketuren passar hela familjen, både stora och små. På vägen hem tittar ni i krabbtinor och passar samtidigt på att spana efter säl.

Familjefisketurerna arrangeras speciellt för Ramsviks gäster på fasta tider varje vecka under högsäsong. Se tider här

Om ni vill åka på andra tider, går det bra att kontakta Smögens Fiske & Skärgårdsturer direkt, de kör fisketurer året runt.

Om ert sällskap vill vara ensamma på båten, kan ni hyra hela båten + skeppare (som är yrkesfiskare). (4 timmar rekommenderas om man vill komma ut på bra fiskevatten). Max 16 personer per tur.

För bokning och frågor, kontakta:

Tommy: 070-32 45 143

Martin: 070-39 95 544

All utrustning som behövs finns att hyra i sjöboden. Där får man även sin flytväst. Ett tips är att ta med sig en fikakorg.

Båten är tillräckligt stor för att alla ska kunna fiska på armlängds avstånd. Man är max 16 personer på båten och hela aktiviteten sker utomhus.

Och ni som har läst så här långt ska nu få ett riktigt bra tips… Smögens Fiske & Skärgårdsturer fiskar även kräftor och det går att köpa färska havskräftor direkt från deras båt. Färskare och godare blir det inte. Hur gör man för att köpa kräftor? Jo, man skickar ett sms till Martin på 070-39 95 544 och skriver ”Hej! Finns det kräftor att köpa den …(ett datum)? I så fall vill jag ha ….kg (räkna 0,5 kg/person). //Namn (förslagsvis ert eget). Martin svarar om det finns kräftor eller inte. Kräftorna hämtar ni i sjöboden på Sälebådsvägen 33 i Hasselösund på Smögen. Ni betalar via swish.

Ankomst:
Avresa: