Barnfamilj_i_natur_P1060999

Ramsviks policy för personuppgifter

Vi på Ramsvik behandlar dina personuppgifter med respekt. Vi sparar inga uppgifter i onödan och vi använder dem med måtta.


När ni skickar ett mail till oss eller fyller i ett bokningsformulär på vår hemsida, sparar vi de uppgifter ni skickar till oss i högst 2 år. Uppgifterna används endast till att hjälpa er med er bokning hos oss och lämnas aldrig ut till någon annan. Uppgifterna är skyddade med lösenord som endast behörig personal på Ramsvik har tillgång till.

När ni gör en bokning hos oss sparar vi era uppgifter i högst 3 år, eller så länge som Skatteverket kräver att vi sparar uppgifterna. Uppgifterna används till att upprätta ett hyres- eller köpeavtal samt att hålla kontakt med er före, under och efter er bokning. Vår kontakt med er gäller endast er bokning och information som vi tror att ni har nytta av under er vistelse hos oss. Om vi vill skicka reklam till er om framtida bokningar, frågar vi först om ni tycker att det är ok. Vi lämnar aldrig ut era uppgifter till någon annan, men använder oss av olika molnbaserade system i vårt arbete såsom bokningssystem, mailutskickssystem osv där vi registrerar era uppgifter. Samtliga system vi använder oss av följer GDPR och har en god policy när det gäller att hantera personuppgifter.

Kontakta oss gärna om ni har frågor angående vår användning av personuppgifter. Vi finns på telefon 0523-50303 eller e-mail info@ramsvik.nu

Välkomna till Ramsvik!

Ankomst:
Avresa: