Hyra stuga med hund

Om du vill ta med hunden på semestern, har vi flera stugor som är tillåtna för husdjur.

På Ramsvik har vi flera stugor som är tillåtna att bo i med hund. I alla våra varianter av Sjöbodstugor, som finns i olika storlekar från 2 till 7 bäddar, finns det stugor som är tillåtna att bo i med husdjur. Alla våra husvagnar, som vi hyr ut, är tillåtna att bo i med hund och det gäller även alla ministugor. Det finns även en strandstuga som är tillåten att bo i med husdjur. Villavagnarna är tyvärr inte hundtillåtna.

Meddela oss vid bokning att ni tar med er hund till stugan, så hjälper vi er att boka rätt stuga eller husvagn. Ni kan kontakta oss via e-mail info@ramsvik.nu, eller på telefon 0523-503 03.

Hundar älskar Ramsvik! De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch. Restaurangen har två uteserveringar, en med tak och en utan tak och hunden får vara med på båda. Uteserveringen med tak har även infravärme och filtar.

Hundar måste vara kopplade på området och när de rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden då det är en allmän strand.

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: