Ta med hunden till Ramsvik

Om du vill ta med hunden på semestern, har vi flera stugor där husdjur är välkomna.

På Ramsvik kan du ta med dig hunden till flera av våra stugor. Våra sjöbodstugor finns i olika storlekar från två till sju bäddar - och oavsett hur många bäddar du behöver finns det stugor där husdjur är tillåtna. Även våra ministugor och våra uthyrningsbara husvagnar välkomnar också fyrfota vänner, liksom en av strandstugorna. I villavagnarna är husdjur tyvärr inte tillåtna.

Hundar älskar Ramsvik! De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch för smutsiga och sandiga tassar.

Vill ni ta med hunden till restaurangen? Vår restaurang har två uteserveringar, en med tak och en utan tak och hunden är välkommen på båda. Uteserveringen med tak har även infravärme och filtar så att husse och matte inte ska frysa.

Vill ni vandra med er hund? På Ramsvik finns flera fina vandringsleder från 1,5 till 15 km långa och alla startar inom 100 meter från stugan. Här kan du läsa mer om våra vandringsleder och vad som gäller när man vandrar med hunden.

Finns det särskilda regler för hundar? Jo, hundar måste vara kopplade på området och när de rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden närmast restaurangen då det är en allmän strand, men annars är hunden välkommen att bada och sola var som helst på hela Ramsvikslandet.

Meddela oss vid bokning att ni tar med er hund till stugan, så hjälper vi er att boka rätt stuga eller husvagn. Ni kan kontakta oss via e-mail info@ramsvik.nu, eller på telefon 0523-503 03.

Om ni vill boka er stuga online, är det bara att fylla i datum nedan och söka lediga stugor. De stugor där hundar är välkomna är markerade med en hundsymbol. De stugor där man inte får bo med hund är markerad med en symbol med överkryssad hund.

Välkomna med hund till Ramsvik! Voff!

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: