Vandringspaket - Vandra i Klippornas Rike

Det är härligt att ströva runt i Ramsvikslandets naturreservat, endast 10 km från Smögen på Västkusten. När du tittar på naturfotografier från Bohuslän är de ofta tagna i Ramvikslandets naturreservat. På din vandring upplever du fina klippformationer, oslagbar havsutsikt, saltstänkt frisk luft och ett mångfacetterat djur- och växtliv.
Boka

Naturreservatet brukar kallas Klippornas Rike, vilket ni förstår när ni besöker platserna Sote Bonde, Blåberget, Fykan och Öberg. Utöver de vidsträckta klippområdena finns också ljunghedar, ängar och skogspartier. Varför inte vandra ut till röset vid Kung Tryggves grav, eller titta närmare på jättegrytor och vackert röda granitklippor. Med vårt vandringspaket har du en perfekt bas för att upptäcka, uppleva och ha det bra. På Ramsvik finns flera vandringsleder, några är markerade i naturen.

Vårt vandringspaket innehåller

Övernattning i stuga
Frukostbuffé
Middag
Slutstädning
Lakanset med handdukar
Bastu
Lunchpaket att ta med på vandringen
Kartor över Ramsvikslandets vandringsleder
Folder med Bohusläns 111 vanligaste växter
Lån av gå-stavar

Priser från 995:-/natt

Visa
27/4-19/6 och 19/8-30/9

995 kr/person i Sjöbodstuga 2 bäddar

1290 kr/person i Sjöbodstuga 5-6 bäddar

1445 kr/person i Villavagn

20/6-18/8

1245 kr/person i Sjöbodstuga 2 bäddar

1545 kr/person i Sjöbodstuga 5-6 bäddar

1695 kr/person i Villavagn

Max 2 personer per stuga

 Valfria in- och utcheckningsdagar. Tag med termos, ryggsäck. Barn följer med för 300 kr/barn.

Måltiderna

Middagarna som ingår i paketet är "kvällens Bistro-rätt" från restaurangens bistro-meny. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga. Vill ni hellre äta på restaurang, går det en båt till Hunnebostrand på kvällen, där det finns olika restauranger att välja mellan.

Tillval till paketet

Ryggsäck från Swedemount packad med första hjälpen-kit, termos för kaffe/te, sittunderlag och regnponcho 349:-/ryggsäck (Allt får behållas efter vandringen).

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss! Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi med svar inom kort. Vi hjälper er att göra en bokning och skickar en bokningsbekräftelse via mail. På bokningsbekräftelsen står betalningsdatum angivet. Betalning sker alltid i förskott och kan göras via kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

In- och utcheckning

Ni har tillgång till stugan från kl 15. Utcheckning senast kl 11.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Bokning

Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: