Vandringspaket på Ramsvik

Vandra i Ramsvikslandets naturreservat, ät god mat med härlig havsutsikt och sov gott med havet som granne.
Boka

Ramsvikslandets naturreservat erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Det är lätt att ta sig ut på Ramsvikslandet och enkelt att ströva omkring över ön.

Du vandrar över klipphällar, i områden med klappersten, bland ljunghedar och genom beteshagar.

Vandringslederna på Ramsvik är perfekta för dig som vill uppleva skärgården under ett par dagar. De startar från stugbyns parkering och det finns flera rundleder och kortare vandringar. Den kortaste är 1,5 km och den längsta är 16 km.

Med vårt vandringspaket får ni vandra i Ramsvikslandets fantastiska naturreservat. Ni äter frukost och middag i Ramsviks restaurang och får lunchpaket att ta med på vandringen. På natten sover ni gott i en av våra sjöbodstugor, med havet som granne.

Läs mer om Vandring på Ramsvik här

Vårt vandringspaket innehåller

Övernattning(ar) i stuga
Frukostbuffé
Middag
Slutstädning
Lakanset med handdukar
Bastu
Lunchpaket att ta med på vandringen
Kartor över Ramsvikslandets vandringsleder
Folder med Bohusläns 111 vanligaste växter
Lån av gå-stavar
Tips på platser att besöka

Priser från 1937:- för 2 personer

Visa
30/4-17/6 och 16/8-27/9

Prisexempel:

Vandringspaket i Sjöbodstuga - stuga inom 100 meter från havet med dusch och wc

En stuga på 13 kvm med sovloft på 13 kvm. På sovloftet finns madrasser som ligger på ribb-botten. Nere i stugan kan man bädda ner soffan till matplatsen till en dubbelsäng (140 x 200 cm). Stugan är utrustad med dusch, wc och kök.

1 natt: 1937 kr för 2 personer

2 nätter: 3589 kr för 2 personer

18/6-15/8

Vandringspaket i Sjöbodstuga - stuga inom 100 meter från havet med dusch och wc

En stuga på 13 kvm med sovloft på 13 kvm. På sovloftet finns madrasser som ligger på ribb-botten. Nere i stugan kan man bädda ner soffan till matplatsen till en dubbelsäng (140 x 200 cm). Stugan är utrustad med dusch, wc och kök.

1 natt: 2783 kr för 2 personer

2 nätter: 5281 kr för 2 personer

Extra personer

 Medföljande barn och vuxna som bor i samma stuga betalar 439 kr/person för 1 natt och 838 kr/person för 2 nätter.

Fler eller färre dagar

Priserna ovan visar vad vandringspaketet kostar vid 1 eller 2 övernattningar. Det går bra att boka vandringspaketet med fler övernattningar. Sök i vår onlinebokning, eller kontakta oss så hjälper vi er med priser.

Måltiderna

Middagarna som ingår i paketet är "kvällens Bistro-rätt" från restaurangens bistro-meny. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga. Vill ni hellre äta på restaurang, går det en båt till Hunnebostrand på kvällen, där det finns olika restauranger att välja mellan.

Tillval till paketet

Ryggsäck från Swedemount packad med första hjälpen-kit, termos för kaffe/te, sittunderlag och regnponcho 349:-/ryggsäck (Allt får behållas efter vandringen).

Tips! Ta med ryggsäck och termos
Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

In- och utcheckning

Ni har tillgång till stugan från kl 15. Utcheckning senast kl 11.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Bokning

Vandringspaketet går att boka valfria datum mellan 30 april och 27 september
Ankomst:
Hemresa: