Vandringspaket på Ramsvik

Vandra i Ramsvikslandets naturreservat, ät god mat med härlig havsutsikt och sov gott i stuga med havet som granne.
Boka

New York Times har listat Ramsvik som en av 52 platser i världen de rekommenderar att åka till 2020.

Tips! Många datum är fullbokade nu, men det finns oftast lediga söndagsnätter.

På Ramsvik får ni verkligen njuta av Bohusläns vackra natur. Vår stugby & camping gränsar till Ramsvikslandets naturreservat med vandringsleder längs havet, över klipphällar, i områden med klappersten, bland ljunghedar och genom beteshagar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i en härlig miljö vid havet.

Med vårt vandringspaket får ni kartor och beskrivningar av vandringslederna i Ramsvikslandets fantastiska naturreservat. Ni äter frukost och middag i Ramsviks restaurang och får lunchpaket att ta med på vandringen. På natten sover ni gott i en av våra sjöbodstugor, med havet som granne.

Naturreservatet erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Det finns flera utsiktsplatser längs med vandringslederna och många bra platser för picknick. Vandringslederna startar från vår parkering och det finns både längre rundleder och kortare promenader. Vissa är lättgångna och andra är svårare med klättring över klippor. Den kortaste leden är 1,5 km och den längsta är 15 km.

- Ramsvik runt - 15 km - blå markering

- Norra Ramsviksslingan - 7,5 km - blandad markering

- Södra Ramsviksslingan - 9 km - gul markering

- Vita leden - 4 km - vit markering

- Röda leden - 1,5 km - röd markering

- Torbjörns led - 6 km - blandad markering

- Annikas led - 3 km - blandad markering

- Tryggö - 2 km (från Nötös parkering) - särskild Tryggö-markering

Läs mer om Vandring på Ramsvik här på vår hemsida

Incheckning sker i vår reception från kl 15.00. Ni får nyckel till stugan, en karta över vandringslederna och ett häfte som beskriver lederna (längd, svårighetsgrad) samt annan information ni behöver inför er vistelse. Vi hjälper gärna till med tips på fina platser att vandra till!

På kvällen äter ni middag i vår restaurang. Efter en god natts sömn i en av våra stugor, äter ni frukostbuffé, som även den serveras i vår restaurang. Frukost serveras mellan kl 8.00 och 10.30.

Det ingår ett lunchpaket per person för varje natt som ni bokat stugan och ni bestämmer själva om ni vill ha lunchpaketet på ankomstdagen eller avresedagen. Lunchpaketet består av en packad lunch, t ex kycklingsallad eller pastasallad, kall dryck, kaffe (eller te eller varm choklad), servetter och bestick. Ta med egen ryggsäck att bära lunchpaketet i och termos för varm dryck.

All mat i paketet går att få som take away till stugan, om ni hellre vill äta där. Bastun är avstängd för allmänheten så länge som vi ska undvika trängsel, men det går bra att boka en egen tid i bastun. Det ingår i paketet.

Vårt vandringspaket innehåller

Övernattning(ar) i stuga
Frukostbuffé
Middag
Avresestäd
Lakanset med handdukar
Bastu
Lunchpaket att ta med på vandringen
Kartor över Ramsvikslandets vandringsleder
Lån av gå-stavar
Tips på platser att besöka
Tillgång till tvättmaskiner och torktumlare

Priser från 1937:- för 2 personer

Visa
30/4-16/6 och 16/8-25/9

Prisexempel:

Vandringspaket i Sjöbodstuga - stuga inom 100 meter från havet med dusch och wc

En stuga på 13 kvm med sovloft på 13 kvm. På sovloftet finns madrasser som ligger på ribb-botten. Nere i stugan kan man bädda ner soffan till matplatsen till en dubbelsäng (140 x 200 cm). Stugan är utrustad med dusch, wc och kök.

1 natt: 1937 kr för 2 personer

2 nätter: 3589 kr för 2 personer

Extra personer

Medföljande barn och vuxna som bor i samma stuga betalar 439 kr/person för 1 natt och 838 kr/person för 2 nätter, därför blir priset:

1 natt:

2376 kr för 3 personer i samma stuga

2815 kr för 4 personer i samma stuga

2 nätter:

4427 kr för 3 personer i samma stuga

5265 kr för 4 personer i samma stuga

Om ni vill bo bekvämt, rekommenderar vi att ni bor max 2 vuxna i samma stuga, eftersom ni delar ett badrum och alla bäddar är i samma rum.

18/6-15/8

Vandringspaket i Sjöbodstuga - stuga inom 100 meter från havet med dusch och wc

En stuga på 13 kvm med sovloft på 13 kvm. På sovloftet finns madrasser som ligger på ribb-botten. Nere i stugan kan man bädda ner soffan till matplatsen till en dubbelsäng (140 x 200 cm). Stugan är utrustad med dusch, wc och kök.

1 natt: 2783 kr för 2 personer

2 nätter: 5281 kr för 2 personer

Extra personer

Medföljande barn och vuxna som bor i samma stuga betalar 439 kr/person för 1 natt och 838 kr/person för 2 nätter, därför blir priset:

1 natt:

3222 kr för 3 personer i samma stuga

3661 kr för 4 personer i samma stuga

2 nätter:

6119 kr för 3 personer i samma stuga

6957 kr för 4 personer i samma stuga

Om ni vill bo bekvämt, rekommenderar vi att ni bor max 2 vuxna i samma stuga, eftersom ni delar ett badrum och alla bäddar är i samma rum.

Extra personer

 Medföljande barn och vuxna som bor i samma stuga betalar 439 kr/person för 1 natt och 838 kr/person för 2 nätter.

Fler eller färre dagar

Priserna ovan visar vad vandringspaketet kostar vid 1 eller 2 övernattningar. Det går bra att boka vandringspaketet med fler övernattningar. Sök i vår onlinebokning, eller kontakta oss så hjälper vi er med priser.

Måltiderna

Middagarna som ingår i paketet är valfri rätt från restaurangens meny. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga. Vill ni hellre äta på restaurang, går det en båt till Hunnebostrand på kvällen, där det finns olika restauranger att välja mellan.

Tillval till paketet

Ryggsäck från Swedemount packad med första hjälpen-kit, termos för kaffe/te, sittunderlag och regnponcho 349:-/ryggsäck (Allt får behållas efter vandringen).

Tips! Ta med ryggsäck och termos
Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

In- och utcheckning

Ni har tillgång till stugan från kl 15. Utcheckning senast kl 11.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Bokning

Vandringspaketet går att boka valfria datum mellan 30 april och 27 september. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig. Du kan också söka priser och lediga datum under rubriken "Hitta boende direkt" nedan.
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: