Elever framför röd sjöbodstuga som du/ni kan bo i vid en skolresa/klassresa på Västkusten.

Övernattning i mysiga stugor

När ni är på klassresa på Ramsvik bor ni i mysiga stugor inom 100 meter från havet. Ni bestämmer hur många nätter ni vill bo.


Våra mysiga sjöbodstugor ligger inom 100 meter från havet och är byggda i bohuslänsk stil. Stugorna har sovloft med 2-5 bäddar beroende på stugans storlek. Nere i stugan finns toalett, handfat och ett kombinerat vardagsrum/kök.

Eleverna bor så många i varje stuga som det finns plats för på sovloftet, dvs 2-5 personer i varje stuga. Vi fördelar gruppen på ett antal stugor som ligger intill varandra. Lärare och andra medföljande vuxna bor i stugor intill elevernas.

Stugorna disponeras från kl 15.00 på ankomstdagen till kl 14.00 på avresedagen.

Eleverna städar stugorna själva efter vistelsen och vi inspekterar städningen före avresan.

Utrustning i stugorna

Kokplattor
Mikrovågsugn
Kylskåp
Kaffebryggare
Köksutrustning
Porslin, glas, bestick
Städutrustning
Täcken och kuddar
Wc

Priser, Regler och övrig info

Visa
Priser på logi (självhushåll) för skolresegrupper

Vardagar (söndag-torsdag natt)

  • 350 kr/person

Helger (fredag natt och lördag natt)

  • 1 dygn 450 kr/person

Priserna gäller för elever, medföljande vuxna och busschaufförer.

Regler

Ni städar själva stugorna efter er vistelse. Städmaterial finns i stugan eller kan lånas på platsen. Innan utcheckningen skall varje stuga inspekteras och städningen godkännas av vår personal. Om en stuga inte är tillräckligt städad, måste gästerna komplettera städningen tills det blir godkänt. Om stugan lämnas ostädad, debiterar vi er en avgift på 500 kr/stuga.

Medtag lakan, påslakan, örngott, handduk. Det är av hygieniska skäl inte tillåtet att använda sovsäck i stugorna.

Olyckshändelser kan inträffa och om någon utrustning i stugorna eller på campingområdet i övrigt förstörs av skolans deltagare ersätter ni detta till självkostnadspris.

Ni har minst 2 lärare/vuxna med er. Dessa kommer att verka för att ordning råder bland skolans deltagare under vistelsen på Ramsvik.

Kl 23.00 ska det vara tyst på området och då ska ni vara inne i den stuga ni bor i och vara så tysta att de som bor i stugan intill kan sova utan att bli störda.

Det är er och vår absoluta policy att samtliga deltagare inte brukar alkohol eller andra droger under vistelsen på Ramsvik. Deltagarna har i förväg informerats om detta samt att de kommer att bli hemskickade om de bryter mot förbudet. Medföljande vuxna kommer att i görligaste mån tillse att förbudet efterföljs.

Organisation

I varje stuga ska utses en ”stugchef”. Stugchefen ansvarar för nyckeln till stugan, rapporterar om någon utrustning gått sönder samt ansvarar för att städningen blir utförd enligt instruktioner före utcheckningen. Det innebär givetvis inte att just den personen ska utföra städningen.

Ni fördelar själva de tillgängliga bäddarna bland deltagarna och tillställer oss en lista över vilka som bor var och vem som är ”stugchef” i varje stuga. Ni får blanketter vid ankomsten där dessa uppgifter ska lämnas.

Servicebyggnad

Centralt på Ramsvik finns en servicebyggnad med toaletter, duschar, bastu, tvättrum, diskplats och tvättstuga.

76A1988

Skolresepaket Ramsvik Special

Ett skolresepaket som innehåller det bästa Ramsvik har att erbjuda! Paketet inkluderar övernattningar, mat och aktiviteter. Vårt mest populära skolresepaket…
mindre panda nordens ark foto erik edvardsson 1

Skolresepaket Ramsvik Special + Nordens Ark

En skolresepaket som innehåller det bästa Ramsvik har att erbjuda! Plus en heldag på Nordens Ark där ni får prova…
skolresa pa ramsvik dsc 0054

Skolresepaket Studieresa

Ett paket med övernattning och mat. För er som vill ordna aktiviteterna själva Här är ett exempel på hur ett…
Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: