_76A2170
skolresa-pa-ramsvik-img_3021.jpg

Bokning och priser

Är ni inte säkra än på vilka datum ni kan åka på klassresa, om pengarna räcker eller vart ni ska åka? Det går bra att göra en preliminär bokning. Gör en förfrågan, så återkommer vi med lediga datum och en offert på priser.


Bokning och betalning

När ni har fyllt i bokningsformuläret och skickat till oss, så återkommer vi med svar på vilka datum som är tillgängliga och en offert med priser. Ni behöver inte veta exakt antal elever eller medföljande föräldrar och lärare, det justerar vi senare. Ni behöver bara bestämma ett datum för skolresan och då går det bra att göra en preliminär bokning.

Ni kan justera antal personer fram till två dagar före er ankomst. Betalning sker antingen under er vistelse eller i efterskott mot faktura. Det går bra att betala kontant, med kort eller via bankgiro.

76A1988

Skolresepaket Ramsvik Special

Ett skolresepaket som innehåller det bästa Ramsvik har att erbjuda! Paketet inkluderar övernattningar, mat och aktiviteter. Vårt mest populära skolresepaket…
76A2147 e1695284339294

Skolresepaket endast övernattning

För er som vill ordna mat och aktiviteter på egen hand. I priset ingår övernattning. Eleverna städar stugorna före avresa.…

Samla ihop pengar till skolresan

Kakservice

Kakservice – sälj kakor och tjäna ihop pengar till klassen.

Delikatesskungen

Delikatesskungen – ni kan sälja salami för att få ihop pengar till klassresan.

Tandborstkungen

Tandborstkungen – ni kan sälja tandborstar för att få ihop pengar till klassresan

Sverigesupporten

Sverigesupporten-Sälj toalettpapper och hushållspapper med stor förtjänst!

Olivprinsen

Olivprinsen – Tjäna pengar till klassen eller laget genom att sälja prisbelönt olivolja!

Klassparmesan

Klassparmesan– Sälj äkta parmesanost av högsta kvalitet och bygg upp er klasskassa.

Kaffekassan

Kaffekassan– Sälj delikatess-kaffe och tjäna ihop pengar till klassresan.

Bra att veta

Visa
Transport

Ramsviks närmaste ort är Hunnebostrand. Om ni åker med SJ anger ni Hunnebostrand som destination. Hållplatsen för avstigning är Ramsviksvägen. Därifrån är det 4 km vacker promenad att gå till stugorna. Vi hämtar bagaget åt er så att ni slipper bära.

Från Göteborg går buss till hållplatsen Ramsviksvägen, enklast är att gå in på Västtrafiks hemsida för tidtabeller.

Har ni egen buss med er till Ramsvik, finns det plats att parkera den några hundra meter från stugbyn. Busschauffören bor till samma låga pris som eleverna, men får en egen stuga. De får också äta för samma pris som eleverna.

Några tips på bussföretag:

Lysekils Buss

Ljungskilebuss

Strömstad Tanum Buss

Samlingslokal

Restauranglokalen är 180 kvadratmeter och rymmer samlingar på upp till 80 personer. Det finns bord, stolar, trådlöst internet, projektor med duk, dvd, tv samt musikanläggning. Mikrofoner och högtalarsystem finns också. Pris: 500:-/timme inkl städning

Utanför restaurangen finns en veranda under tak med sittplatser för upp till 50 personer. Verandan är en bra plats för korta samlingar när man vill ge alla i gruppen information samtidigt. Verandan går ej att boka.

Samlingslokal utomhus

Naturreservatet på Ramsvik erbjuder flera vackra platser att hålla lektioner och samlingar utomhus.

Förfrågan
Fyll i bokningsformuläret, så återkommer vi med svar på vilka datum som är tillgängliga och en offert med priser. Ni behöver inte veta exakt antal elever eller medföljande vuxna, det justerar vi senare. När ni har bestämt datum går det bra att göra en preliminär bokning.
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: