hyra-stuga_husvagndsc_1201.jpg
hyra-stuga_husvagn_dsc_1197.jpg

Husvagn 4 bäddar

Barn älskar att bo i husvagn! Bäst för barnfamiljer och par i alla åldrar.


Camping är en trevlig semesterform för hela familjen och den som vill bo riktigt på campingvis kan hyra en uppställd husvagn. Att bo i husvagn är litet och mysigt och barnen gillar det.

När barnen har det bra, har föräldrarna det bra. Bra för er som funderar på att köpa en husvagn, här kan ni prova på hur det är att bo i en utan att behöva sätta upp förtält.

Några av våra husvagnar ligger vid bryggan med havsutsikt. De andra ligger på ett gräsområde med gräsplätt utanför vagnen där barnen kan springa omkring.

Det är tillåtet att ha hund i alla våra husvagnar.

Snabbfakta

Storlek: 10 kvm förtält
Antal rum: 1
Kök
Bäddar: Bäddsoffor/Långbäddar
Dusch och wc i servicebyggnad (ej i husvagnen)
Parkering ingår
Fritt wi-fi
Tillåten för husdjur
6 husvagnar med havsutsikt

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Husvagnen är ca 10 kvm och är smart inredd för att allt ska få plats. Det finns både fasta bäddar och soffor som man bäddar ner på natten, det varierar från vagn till vagn. Ett litet pentry för matlagning finns och längs med taket finns flera skåp och hyllor för packningen. Vagnen har ett förtält med bord och 4 stolar. Förtältet gör att det blir två rum vilket gör husvagnen lämplig för familjer med små barn. Då kan barnen somna tidigare i vagnen och föräldrarna umgås i tältet utan att störa dem. Förtältet är mitt emellan ute och inne och en bra plats att umgås på i alla väder. Utanför förtältet finns en liten gräsplätt eller brygga där man kan sola eller äta.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Det mesta finns i en husvagn, men det är enklare än hemma vilket ställer lägre krav på vardagssysslorna – och det blir lättare att koppla av på semestern. Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, (ej ugn), köksutrustning, porslin, bestick, glas, stekpanna, kastruller, diskbalja och diskborste. I husvagnen finns också städutrustning, vattendunk, täcken och kuddar. Det finns inte wc eller dusch i husvagnen. Toaletter, duschar, familjeduschar och bastu finns i separat byggnad. Det är en trevlig campingupplevelse att ta en bastu och hoppa i havet på kvällen när man går och duschar. Gratis wi-fi. OBS! Det finns inget rinnande vatten i husvagnen. Det finns en vattendunk, som man fyller med vatten i servicebyggnaden. Några av husvagnarna är kopplade till avlopp, i andra finns en avloppsdunk som man tömmer.

Parkering

Husvagnen har en egen numrerad parkeringsplats intill vagnen. (Utom husvagn 511 som har en numrerad plats på en parkering ca 50 meter från husvagnen). Om ni kommer med två bilar, finns extra parkering (400 meter från husvagnen) att hyra för 100 kr för hela vistelsen.

Uppvärmning

Husvagnen värms snabbt upp av värmefläkten.

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Alla husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: