76a2400.jpg
76a2402.jpg
76a2407.jpg
76a2409.jpg
76a2397.jpg
76a2388.jpg
76a2392.jpg
76a2382.jpg
76a2384.jpg
76a2413.jpg
planritning.jpg
76a2410.jpg

Västkuststuga 5 bäddar

Ramsviks bekvämaste boende. Passar bäst för barnfamiljer och par som vill ha extra komfort.


NYBYGGDA 2022! Västkuststugorna ligger inom 100 meter från havet och sandstranden och ni får känna havsluften och har nära till bad från sandstrand, klippor och bryggor. Fiska kan ni göra både från brygga och från båt.


Västkuststugorna är Ramsviks bekvämaste boendealternativ, de är arkitektritade för att passa en familj, ett par eller fyra-fem vuxna som vill ha en njutfull semester. Stugan är 45 kvadratmeter med två sovrum fördelat på en dubbelsäng respektive två enkelsängar och en överslaf och stugan känns stor och rymlig. Västkuststugan har fullt utrustat kök (dock ej ugn) med diskmaskin, badrum med dusch och toalett och en möblerad uteplats. Inredningen går i samma toner som naturen på Ramsvik, och gör stugan till en mysig och härlig plats att chilla på efter en dag i naturen eller på stranden. Två av stugorna är tillåtna för husdjur, ange att ni har husdjur vid bokning.

Snabbfakta

Storlek: 45 kvm
Antal rum: 2 sovrum allrum/kök
Dubbelsäng, 2 enkelsängar, överslaf
WC och Dusch
Altan
Tv
2 st tillåtna för husdjur
Parkeringsplats ingår
Fritt wi-fi
Diskmaskin

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Västkuststugan har ett trevligt allrum med kök, TV och soffa. Köksbordet med fem stolar utgör en bra matplats. Föräldrarnas sovrum har en dubbelsäng (160 x 200 cm) och garderob med bra plats för alla kläder. Barnens rum har två enkelsängar (80 x 200 cm), en överslaf (80 x 200 cm) och små förvaringsutrymmen. I det fräscha badrummet finns dusch och wc.

I västkuststugan är det bra att bo med små barn eftersom det finns plats för resesäng, barnstol och det går att ta in barnvagnen.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Köket är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, diskmaskin, (ej ugn), porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I västkuststugan finns också städutrustning, brandsläckare, täcken och kuddar. Uteplatsen har bord och fyra stolar. Stugan har TV så att ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Gratis wi-fi.

Parkering

Alla stugor har en egen numrerad parkeringsplats. Om ni kommer med två bilar, finns extra parkering, 400 meter från stugan, att hyra för 100 kr för hela vistelsen.

Uppvärmning

Elradiatorer i sovrummen och allrummet.

Uteplats

Utanför stugan finns en möblerad uteplats (utan tak).

Bokning och betalning

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan ska städas före avresa. För ostädad stuga debiteras ni 1000 kr.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestädning av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand (500 meter från stugbyn) där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Två av Västkuststugorna är tillåtna för husdjur. Det finns även andra stugor där man får ha hundar. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: