_76A1391

Fira födelsedagen på Ramsvik

Fira födelsedagen i bohusläns vackra natur, med härliga promenader i naturreservatet, god mat från havet och frisk havsluft.


Tips för födelsedagen

Om jubilaren gillar att vandra i vacker natur, så är Ramsviks vandringspaket mycket populärt med vandring i naturreservatet i kombination med god mat och övernattning i mysiga stugor. Om ni hellre vill fixa mat på egen hand eller äta de måltider ni vill i restaurangen, så går det bra att hyra en stuga utan att boka paket. Om ni är många som vill äta tillsammans i restaurangen, har vi möjighet att erbjuda mat för större eller mindre grupper.

 t6a9882

Hyr stuga på Ramsvik

Välkommen att hyra stuga på Ramsvik Stugby & Camping, en mil norr om Smögen på Västkusten.
 t6a8715

Vandringspaket på Ramsvik

Vandra i Ramsvikslandets naturreservat i Bohuslän på Västkusten, ät god mat med härlig havsutsikt och sov gott i stuga med…
 t6a9853

Mat för grupper

Är ni en grupp, företag, bussresa eller större sällskap som vill äta tillsammans i vår restaurang? Välkomna!
“Otroligt vackert läge! Bra service. Helt perfekta små söta stugor. Vi kommer definitivt tillbaka! Ramsvik klev rakt in i våra hjärtan!“
Mirja, Tripadvisor

Service på Ramsvik

Ramsvik är öppet från helgen i vecka 17 (i april) till helgen i vecka 39 (i september/oktober). Restaurang, butik och reception är öppna från kl 8 på morgonen till kl 20 på kvällen alla dagar under säsongen (restaurangen är öppen längre). Frukostbuffé serveras kl 8-10.30, mat går att beställa från kl 12 till minst kl 20 och det finns möjlighet att hyra motorbåtar, kanoter, kajaker, vattencyklar och SUP-brädor när som helst under receptionens öppettider.

Varmt välkomna att fira födelsedagen på Ramsvik!

När vill du besöka oss?
Ankomst:
Avresa: